Idei de cadouri şi surprize de Paşte

Paşti, idei de cadouri, Iepuraş, ouă

Ce cadouri poţi oferi celor dragi în ziua de Paşte?

Sărbătorile pascale fac parte din cele mai îndrăgite, dar şi importante zile festive ale românilor, şi nu numai. Pe lângă faptul că toţi creştinii sărbătoresc Învierea Domnului, copiii aşteaptă cu nerăbdare şi altceva, şi anume venirea Iepuraşului. Ziua de Paşte este un prilej de bucurie, în care ne reîntâlnim cu toţi membrii familiei laolaltă şi petrecem ziua alături de prieteni apropiaţi. Tocmai de aceea, Paştele este unul din acele momente în care avem şansa să ne arătăm mulţumirea faţă de părinţi, dragostea faţă de fraţi şi recunoştinţa faţă de prieteni, cu ajutorul unor mici atenţii. Cum Paştele se apropie cu paşi repezi, şi încă nu ştii ce daruri să cumperi, stai fără griji, pentru că m-am gândit şi ţi-am pregătit o listă cu idei de cadouri de Paşte.

Paşti, idei de cadouri, Iepuraş, ouă

Cadouri pentru femei

Dacă vrei să-ţi surprinzi mama, sora, iubita sau cea mai bună prietenă cu un mic cadou pentru această zi, poţi să-i dăruieşti:
– O cutie de bijuterii, pictată manual, cu motive tradiţionale româneşti, primăvăratice, sau dacă te simţi inspirat, poţi chiar tu să pictezi o casetă din lemn într-un mod personalizat, pentru a căpăta o valoarea sentimentala pentru persoana căruia îi vei oferi acestă atenţie.
– O iconiţă – să nu uităm totuşi că este o sărbătoare creştină, iar un astfel de cadou este întotdeauna apreciat
– Un ou de gâscă sau găină, pictat manual, cu motive pascale. Un astfel de obiect îl poţi cumpăra de la târgurile speciale de Paşti
– O carcasă de mobil cu un iepuraş. Fetele sunt înebunite să-şi personalizeze şi să-şi protejeze telefoanele mobile cu carcase care mai de care colorate şi simpatice. Aşa că, o astfel de surpriză îi va aduce zâmbetul pe buze prietenei tale.
– Pachet de stickere/ abţibilduri speciale pentru unghii. Manichiura în ziua Paştelui este indispensabilă pentru multe fete. Aşa că, de ce să nu îi uşurezi munca surorii tale sau iubitei cu nişte sitckere haioase şi drăgălaşe cu temă primăvăratică sau pascală cu iepuraşi, fundiţe, ouă pictate, etc)
– Cea din urmă va fi cea dintâi… Dacă vrei într-adevăr să îţi dai prietena pe spate, de ce să nu-i cumperi chiar un iepuraş adevărat.

Cadouri pentru bărbaţi

Pentru că nu putem uita de tată, frate sau iubit, iată nişte idei de cadouri speciale pentru ei:
– O sticlă de vin pentru bărbatul din ei, alături de o ciocolată de casă autentică, pentru a le reaminti de copilăria şi sufletul lor mereu tânăr. Să nu uităm că bărbaţii se dau în vânt după dulciuri, mai ales cele care amintesc de cele pregătite de mama lor.
– Un bilet dublu la un concert sau spectacol mult aşteptat sau special organizat de Paşti
– Un obiect vestimentar nou. În ziua de Paşti, tradiţia spune că este bine să purtăm ceva nou pe noi, sau alb.
– Dacă cei dragi au simţul umorului, şi vrei să-i suprinzi cu un cadou neaşteptat, un portret caricaturizat al lor va face toată treaba.
– Un joc cu care se poate juca alături de prieteni
– Caută să găseşti ceva interesant într-un magazin de antichităţi. Bărbaţilor le place să deţină lucruri vechi, cu o anumită istorie precum o busolă, ceasuri sau bijuterii bărbăteşti

Sursă foto: www.wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment