Idei de cadouri pentru corporatiști

cadouri

Cine n-are un prieten corporatist, să-și cumpere! Glumesc, evident. E aproape imposibil să nu ai un prieten care să lucreze într-o multinațională, așa că ți-am pregătit o listă cu idei de cadouri. Știi tu, să fie ceva util, nici prea ieftin, nici prea scump.

1. Memorii USB

Niciodată nu sunt suficiente și tot timpul apare ceva nou. În plus, dacă intri pe acest site, poți comanda un USB personalizat, ceea ce rezolvă o mare problemă a corporatistului: pierderea USB-ului. De altfel, USB-urile personalizate sunt o idee foarte bună de cadouri pentru angajați în perioada sărbătorilor. Într-o notă amuzantă, le poți spune că nimic nu era mai potrivit decât un cadou pe care să-l folosească tot pentru muncă.

2. Umbrelă

Știi cum e. Se trezește dimineața, se urcă în metrou și pe ultima sută de metri ajunge ud leoarcă la birou. Ce înseamnă asta pentru un corporatist? O zi sabotată! O umbrelă zdravănă este întotdeauna binevenită și dacă mai are și două fețe, cu atât mai bine! Deh, ce dacă-i corporatist? Nu trebuie să se asorteze cu ținuta? Dacă prietenul tău este de fapt o prietenă, încearcă o pelerină și umbrelă care să încapă în geantă. O umbrelă prea mare este incomodă pentru ea.

3. Rucsac antifurt

Dacă pleacă des în delegații, un rucsac antifurt va fi binevenit. Se mai întâmplă prin aeroporturi ca gențile să fie tăiate și lucrurile să dispară. Salvează-ți prietenul cu un rucsac antifurt. Nici măcar nu costă mult pentru beneficiile pe care le aduce.

4. Un ceas

Pentru prietenul care întârzie tot timpul sau care rupe ușa la plecare, un ceas de mână este ideal. Desigur, dacă vrei să duci gluma mai departe, îi poți lua un ceas de birou pe bază de apă și să continui gluma că funcționează pe bază de vodkă.

5. O minge antistres

Dacă n-ai lucrat într-o multinațională, probabil că nu știi că uneori poate fi stresant, așa că o minge antistres este întotdeauna binevenită. În plus, nici nu costă o avere.

6. Suport pentru pixuri

Pentru un corporatist, nimic nu e mai neplăcut decât un birou dezordonat. Așa că îi poți face cadou un suport pentru pixuri! Găsești suporturi sub formă de tomberon, de cutie de carton sau chiar suport cu ramă foto și ceas. Cool, nu?

Una peste alta, idei de cadouri sunt! Important e să-ți cunoști prietenul și să știi ce-i lipsește. Și nici asta n-ar fi o problemă dacă găsești un complice! Succes!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment