Idei de cadouri pentru bărbați în funcție de relația pe care o aveți

cadouri

Cine spune că e ușor să oferi cadouri bărbaților, minte. Sunt o mulțime de factori de care trebuie să ții cont, iar opțiunile nu sunt niciodată suficiente.

Există câteva lucruri de care trebuie să ții cont: relația ta cu acest bărbat și pasiunile lui (dacă ești norocoasă și le știi):

1. Dacă ți-e iubit:

Ar trebui să fie simplu pentru că se presupune că știi ce-i place și ce nu. Dar dacă relația voastră este la început și încă nu știi toate aceste detalii? Sau dacă relația voastră este deja una de lungă durată și ai senzația că i-ai oferit deja tot ce avea nevoie? E greu, știu.

Dacă iubitul tău poartă barba scurtă, îți recomand un aparat de bărbierit. Chiar dacă are unul deja, n-ar fi rău să verifici dacă e loc de mai bine. Întotdeauna se lansează aparate de bărbierit mai moderne și mai ușor de folosit. În plus, este indicat să-l schimbe destul de des pentru a evita apariția iritațiilor. Găsești un astfel de aparat aici. Dacă are barba mai lungă și nu vrea să renunțe la ea, atunci poți opta pentru un astfel de aparat de tuns.

Încearcă să-i identifici nevoile și poți face asta gândindu-te la job sau la pasiunile lui. Poate îi place pescuitul și atunci îi poți cumpăra un accesoriu de pescuit, poate lucrează la birou și atunci i-ar fi util un organizator sau poate e pasionat de gadget-uri, situație în care este suficient să faci o căutare pe Google. Dacă a avut o perioadă stresantă și îi cunoști programul, planifică o vacanță. În fond, ce poate fi mai valoros decât câteva amintiri împreună?

2. Dacă ți-e șef sau coleg de muncă:

Aici lucrurile se complică puțin, însă există o singură regulă care te poate scoate din impas: alege un cadou simbolic sau unul clasic. Eticheta de business spune că trebuie să-ți întrebi colegii dacă vor să contribuie la un cadou colectiv, ceea ce înseamnă o sumă mai mare. Dacă niciunul nu este de acord, atunci te poți orienta către un cadou simbolic. În funcție de relația pe care o ai cu el, îi poți oferi un instrument de scris. Deși este un cadou clasic, un set de stilou vintage face întotdeauna o impresie bună. Dacă șeful sau colegul tău are biroul aglomerat, îi poți oferi  un suport pentru chei, portofel sau tocul de ochelari. De asemenea, dacă lucrezi într-o companie multinațională și se cere o ținută office, o pereche de butoni pentru cămașă este o alternativă bună.

3. Dacă ți-e rudă:

Dacă ți-e tată sau frate, alege un cadou cu valoare emoțională.  Poți opta pentru un portret cu voi sau întreaga familie, tricouri personalizate de tip „Cel mai bun tată/frate”, un colaj cu fotografiile voastre pe care să-l pună pe un perete din camera lui sau un breloc cu un mesaj personalizat.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment