Idei de cadou pentru o femeie

Ce cadou ai putea să îi faci iubitei tale?

Fie că e ziua iubitei tale sau a celei mai bune prietene, iată câteva idei cu care este imposibil să dai greș atunci când vrei sa faci un cadou:

O femeie nu va spune niciodată NU unei poșete noi, pantofi (atenție să îi cunoști bine măsura), accesorii, bijuterii, ceasuri sau un set de machiaj profesional.

parfumParfumurile nu sunt o variantă bună dacă nu îi cunoști gusturile foarte bine și poți da greș.

Dacă vorbim despre iubita ta, poți cumpăra 2 bilete cadou și să plecați împreună într-o excursie, desigur bugetul va face diferența.Să nu uităm tradiționalul buchet de flori, care trebuie să fie de bun gust.

Dacă persoana căreia trebuie să-i faci un cadou este amatoare de gadget-uri, poți opta pentru un mp3 player, o husă nouă pentru telefon, o tabletă sau diferite accesorii pentru laptop.

Femeile sunt iubitoare de bijuterii și îți dorești să nu riști în privința asta, îți recomand să optezi pentru o bijuterie fină, micuță, de preferat ceva care se poate purta toată ziua. De exemplu, un ceas cu cadran rotund și brățară metalică este binevenit oricând.

Să alegi un cadou pentru o femeie nu este nici pe departe un lucru ușor, însă din fericire, când vine vorba de femei, lista pentru cadouri este destul de ofertantă.

Genți, bijuterii, accesorii, un voucher la spa dacă îți este suficient de apropiată sau pentru că există o nouă modă în magazinele din România, vouchere valorice. Nu oferiți animale de companie cuiva despre care nu știți sigur că poate avea grijă suficientă de un suflet. Colecțiile de muzică veche sau filme foarte bune nu sunt de ignorat, așa că înainte să optezi pentru un astfel de cadou, află dacă este amatoare de o astfel de muzică, ar fi păcat să se așeze praful pe ele.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment