Ia-ți un bărbat de la care ai ce învăța

Barbat

Ia-ți un bărbat de la care ai ce învăța. Mi-a spus-o un bărbat și sunt de acord cu el. Câte femei nu se mulțumesc cu bărbați care le pun piedici? Sau câte femei nu rămân într-o relație cu un bărbat incapabil să le ridice când au nevoie?

Există bărbați cărora le pasă. Există bărbați care nu vorbesc, dar demonstrează. Sunt bărbați care pot face o femeie fericită. Așa pur și simplu. Și mai sunt și bărbați care pot ucide cu fiecare cuvânt în parte. Îmi doresc să fac asta. Și asta. Ce zici? Nu poți să faci asta, e greu. Ce-ți trebuie ție? Îți sună cunoscut? Ce crezi că se întâmplă atunci când primești întotdeauna argumente negative? Începi să le crezi. Asta se întâmplă. Și atunci, îți spun așa: Ia-ți un bărbat de la care ai ce învăța! Chiar dacă simți că-ți este superior. E în firea naturii. Ia-ți un bărbat suficient de bun ca să fii tu mai bună.

Ia-ți un bărbat care să fie mai mult decât un instrument de reproducere. Fii înțeleaptă și alege-ți un bărbat lângă care să faci o echipă. Ia-ți un bărbat care să te fascineze și care să-și dorească să te cunoască din ce în ce mai mult în fiecare zi. Ia-ți un bărbat care nu se va plictisi atunci când te cunoaște suficient de bine.
O aventură de-o noapte îți oferă un pachet de mușchi, un bărbat îți oferă planuri. Un bărbat de-o noapte te va acuza când nu mai știi ce să faci, un bărbat de la care ai ce învăța va fi acolo să te îndrume. Pentru că el știe cine ești și ce poți. Unui bărbat de la care ai ce învăța nu-i va fi frică să fie tandru cu tine și nici nu te supune la teste. Pentru că el știe ce vrea. Unui bărbat de la care ai ce învăța nu-i va fi frică să te facă să te simți mândră de el.

Ia-ți un bărbat căruia să nu-i fie teamă să-ți spună ce cărți să citești și ce filme să vezi. Da, știu. Societatea te învață să fii femeie independentă și să nu accepți păreri. Ești sigură că așa e bine? Ești sigură că nu-ți dorești să-ți dea lumea peste cap? Ești sigură că vrei să fii tu partea puternică din cuplu și nu el?

Ia-ți un bărbat de la care ai ce învăța și fii femeie! Poate că nu va fi ideal, dar va ști să te iubească, să te admire, să-ți spună că ești frumoasă, să te respecte. Poate că va fi neîndemânatic, dar va ști să te facă să zâmbești, să te simți femeie și copil. Va ști să te provoace.

Dacă tu ești puternică, ia-ți un bărbat mai puternic decât tine! Și dacă vei fi mândră să ai un copil așa cum e el, înseamnă că e ideal.

Sursă foto: wallpaperup.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment