Colecția H&M toamna-iarna 2014

Hennes & Mauritz, cunoscuți sub numele H & M, sunt un lanț de magazine de îmbrăcăminte din Suedia, înființată încă din anul 1947. Începând cu anul 2011, H & M a ajuns și în România, bucurându-se de un real succes, astfel că în prezent sunt nu mai puțin de 23 de magazine în toată țara.

În urmă cu puțin timp, H&M a lansat noua colecție la Paris Fashion Week, pe care o vom vedea în magazine în toamna-iarna anului 2014. De la eveniment, nu au lipsit vedete precum Jessica Alba, care a purtat o rochie H&M din dantelă albă, Miranda Kerr cu o rochie neagră, pe care o veți găsi în colecția de primăvară-vară 2014 sau Olivia Palermo.

Surpriza serii a fost nimeni alta decât Andreea Diaconu, care a defilat purtând o haină de blană H&M de culoare kaki.

Dacă într-un articol precedent vă vorbeam despre Ce înseamnă stilul Boho și cum îl puteți purta în 2014, în noua colecție semnată H&M, se regăsesc deja multe dintre elementele caracteristice stilului Boho.

Colecția se bazează pe blănuri, trench-uri lungi de data aceasta sau din contră, haine foarte scurte, toate având același lucru în comun: blana.

Iată un preview din ceea ce veți găsi anul acesta în magazinele H&M:

Ție ce element îți place cel mai mult din noua colecție H&M 2014 ?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment