#HighSiktir: Nefericitule, câte femei vrei să ai?

Băi așa sunt unii, că de nu mi-aș fi petrecut cei 7 ani acasă și n-aș fi avut o mamă-lady, le-aș zice #HighSiktir. Azi una, mâine alta, dimineața încă una și pe-nserat o alta.

L-aș scoate pe individu’ cu pricina într-o gloată de oameni și l-aș întreba cât de nefericit trebuie să fie de a ales să facă așa?! Cât de nefericit poate fi un bărbat să se simtă complet din mai multe bucăți? Căci da, pentru ei femeile sunt ca un puzzle. Bucată cu bucată să se simtă și ei cât de cât un întreg.

E și ăsta un stil de viață și sigur că poate părea cool. Dar tu, nefericitule, te simți bine când pui capul pe pernă? Te simți bine când deși ai atâtea femei, în realitate n-ai niciuna? Bărbat bine, care are tot ce-și dorește, mașinărie de atras femei. Femei care-și iau tălpășița rapid când simt că domnul nu poate mai mult. Femei care devin frustrate și nu înțeleg unde greșesc. Ei bine, nu femeile greșesc. Sau greșesesc și ele dacă nu-și dau seama că omul nu se schimbă așa de pe o zi pe alta sau doar pentru că ele s-ar încadra în ceea ce se numește ideal. Nu există ideal și nu există bărbat care să se schimbe datorită unei femei. Punct! Lucrurile sunt simple: e bine de la început sau nu. Își dorește de la început sau nu. SIMPLU!

Adevărul e că și nouă ne place drama. Și nouă ne place să ne simțim un soi de amazoane capabile să mute munții în loc, dar fir-ar ea de treabă, de ce ne-am consuma energia pe nimic?  De ce ne-am pierde timpul încercând marea cu sarea când sunt atâția care ne pot oferi totul? Ah, da! E mai mișto când fraierul îți dă atenție cu porția, e mai mișto să te minți singură că nu te plictisești sau că ai o relație modernă. Dar oare chiar ai? Oare chiar așa o fi? Permite-mi să-mi spun părerea: nu! Clar și răspicat: NU!

Dacă te vrea și te respectă, va face tot ce-i stă în putință să-și petreacă timp cu tine sau cel puțin nu te va face să te simți femeia-tampon. Altfel, e doar pierdere de timp și pe cuvântul meu dacă există cineva pe lumea asta care să aibă timp. Timpul este limitat. Așa că apelează la doza minimă de testosteron pe care o ai și spune-i un mare #HighSiktir! Mai sunt și alții care știu ce vor, mai sunt și alții care nu suferă de Sindromul Peter Pan și mai sunt și alții care te pot face fericită. Sau cel puțin, cărora să nu le fie frică de asta.

Bărbatul „Nu știu ce vreau” se coace greu, uneori deloc. Și dacă stau să mă gândesc bine, când îți faci un stil de viață din asta, greu o mai iei pe cărările alea bune!

Să vă spun cum îi recunoașteți pe nefericiți:

  1. Se ascund în spatele unui stil de viață modern: evenimente, cluburi, plimbări, vacanțe, cafenele de 5 ori pe zi. La toate se afișează singuri sau cu un prieten.
  2. Nu au timp. Nu se vede cu tine pentru că nu are timp suficient, dar eu știu că atunci când îți dorești ceva cu adevărat, îți faci timp.
  3. Mint. Și mint prost. De fapt, se scuză înainte de a fi întrebați.
  4. Nu au planuri. Pentru ei nu exstă mâine sau noi, ci doar acum și atât. Și nu că ar fi ăsta un lucru greșit, dar când nu faci parte din azi-ul lor, n-o să faci nici din mâine.

Apropo nefericitule, tu câte femei vrei să ai?

Cu drag,
Cosmina

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment