Halate lungi din satin de damă mărimi mari fabricate în România

Atunci când vrei să te simți ca o prințesă în propria locuință, poartă halatele lungi din satin! Sunt vaporoase, confortabile și plăcute pe piele.

Am creat aceste halate lungi din satin cu gândul că fiecare femeie are dreptul să se simtă mai frumoasă, mai feminină și să-și prelungească momentele de relaxare.

Unde poți purta halatele lungi din satin?

Acasă sau în vacanță! Nu mai e mult și începe sezonul de vară, poate că vom merge la mare, la munte sau într-un oraș pe care nu l-am mai vizitat până acum! Nu cred că există femeie căreia să nu-i placă o baie relaxantă, așa că halatele lungi din satin sunt perfecte pentru a prelungi senzația de după duș. În plus, sunt minunate atât dimineața, când te trezești, cât și seara până te pregătești de un somn bun. Cui îi place să fie îmbrăcat în haine incomode acasă?

Cum îți alegi mărimea?

Croiala acestor halate a fost gândită în așa fel încât să nu existe riscul să nu-ți vină bine din prima. Fiind petrecut cu peste 20 de cm, trebuie să ții cont doar de dimensiunile pieptului. De la piept în jos, halatele sunt în semicloș și nu este necesar să mai ții cont și de dimensiunile taliei și șoldului.

Ce culoare să alegi?

Gama de culori este variată, astfel încât este imposibil să nu-ți găsești ceva pe placul tău! Poți opta pentru bordo, roșu ca macul, mov prună, negru, bleumarin, ivore sau roz pudră.

Cum comanzi un halat lung din satin?

Intră pe kaya.ro sau sună la numărul de telefon 0784 886 642.

Halate lungi sunt la 119 lei, însă sunt disponibile și halate midi (până la genunchi) la numai 99 lei pe care le găsești aici. Sunt potrivite pentru a fi oferite cadou, atât halatele lungi, cât și cele midi.

Tu ce porți atunci când stai în casă?

Leave Your Comment