Groupon – Oferte mincinoase

Groupon – Oferte mincinoase

Site-urile de deal-uri au devenit un business bun intr-un timp record in Romania, ceea ce pentru consumatori ar trebui sa fie un avantaj.

Dar ce te faci cand esti inselat la un nivel atat de inalt de o societate renumita precum Grupon?

Beautytips.ro te sfatuieste sa adopti un stil de viata sanatos, te indeamna sa faci sport regulat, ceea ce te poate indemna sa cauti si cate un voucher de reduceri. Iata ca noi am gasit o incredibila oferta de numai „390 Ron pentru 10 intrari full acces sau 590 Ron pentru 20 intrari”. Este cea mai grosolana oferta in conditiile in care pe site-ul oficial al centrului, abonamentul lunar cu acces nelimitat costa 400 Ron.

In situatia asta, noi indraznim sa te avertizam pe tine, cea/cel care vrei sa cumperi astfel de vouchere sa fii foarte atent, pentru ca poti iesi chiar in pierdere. Cu aceeasi suma de bani poti intra zilnic intr-o luna si nu doar de 10 ori.

Iata si dovezile:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment