Greșelile bărbatului într-o relație – Cum greșește un bărbat

Greșelile bărbatului într-o relație – Cum greșește un bărbat

Pentru că vă povesteam despre cum greșim noi, femeile, m-am gândit că ar fi rezonabil să discutăm puțin și despre greșelile bărbaților. Știm că o relație este de fapt o negociere între cei doi, unul cedează mai mult, celălalt mai puțin, intervine cultura și educația între voi, dar așa cum spuneam și în cazul femeilor, important este să-ți conștientizezi propriile greșeli.

1. Prima greșeală a bărbatului este că nu conștientizează diferența dintre el și femeie. Femeia are nevoie de cuvinte, de tandrețe, de atingeri care să nu o ducă cu gândul la dormitor.

2. Bărbatul greșește când îi cere ei totul: știu că vă doriți să fie și mamă, și prietenă, iubită, amantă, soție, ceea ce nu e nimic rău în asta, dar să nu ajungeți să-i cereți aceeași calitate pentru toate rolurile. Într-o relație de cuplu lucrurile se discută exact ca într-o afacere: cerere și ofertă. Nu-i cere niciodată ceea ce tu nu-i poți oferi.

3. Bărbatul greșește când își subestimează iubita: femeia are capacitatea de a simți când este înșelată, mințită, când admiră o altă femeie sau pur și simplu când este absent din relație.

4. Bărbatul greșește atunci când îi lipsește capacitatea de a rezista unor tentații de câteva minute. Să înșeli fizic pentru 10-15 minute de plăcere merită oare să dai cu piciorul la o relație frumoasă?

5. Bărbatul greșește când vrea să-și domine partenera din punct de vedere financiar. Dacă situația ta financiară este mai bună decât a ei nu înseamnă că ai dreptul să încerci să o cumperi sau să o umilești. Mai devreme sau mai târziu îți va întoarce toate aceste meschinării.

6. Bărbatul greșește când își dorește o femeie frumoasă, dar cu un IQ scăzut. O astfel de femeie se numește trofeu pentru un bărbat și de regulă astfel de bărbați își doresc femei slabe de înger pentru a le controla mai ușor, dar cu care să se etaleze mândru în societate pentru frumusețea ei. Gândește-te că frumusețea este trecătoare, intelingența, nu prea.

7. Bărbatul greșește atunci când încearcă să-și limiteze iubita. Există bărbați care se sperie de capacitățile femeii, dar mai ales de ideea de a nu se simți complexați în fața lor.

8. Bărbatul greșește când se abține să-i spună cuvinte frumoase de teamă. Femeia are nevoie să știe că încă o vezi frumoasă, că o iubești și că te atrage. Nu-ți înfrâna sentimentele și dă-le frâu liber.

Nu în ultimul rând, bărbatul greșește dacă nu ține cont de cele de mai sus.

Tu ce fel de bărbat crezi că ești?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment