Greşeli pe care le faci când flirtezi

greseli cand flirtezi

Ce faci greşit când flirtezi?

Atunci când flirtezi trebuie totuşi să ţii cont de anumite trucuri sau reguli dacă vrei ca totul să iasă bine. Flirtul este prima etapă a unei posibile relaţii. Dacă ţi s-au aprins călcâiele după cineva şi vrei să-l cucereşti, semnele că-l placi vin oricum de la sine, fără să-ţi dai seama. Însă de multe ori acestea nu sunt de ajuns, iar tu cauţi să faci ceva mai mult. Uneori îţi iese, alteori simţi că o cam dai în bară. Nu-ţi dai seama ce anume faci prost? Iată care sunt cele mai frecvente greşeli pe care le faci atunci când flirtezi:

1. Atragi atenţia prea mult
Nu ştiu cine ţi-a spus, dar să mesteci guma zgomotos şi râzi ca şi cum suferi o cădere nervoasă, nu numai că îi atragi atenţia, dar va ştii de cine să stea departe.

2. Privire insistentă
Sigur, atunci când îţi place de cineva, inevitabil vei dori ca privirile să vi se intersecteze. Ai grijă însă ca privirile tale să nu fie intepretate greşit. O expresie a feţei mult prea dură şi serioasă s-ar putea să transmită tocmai ideea opusă, şi anume că nu ţi-e simpatică deloc persoana şi o găseşti ciudată.
Nu uita ca atunci când flirtezi privirile să fie scurte şi însoţite de o energie pozitivă şi zâmbete discrete.

greseli cand flirtezi

3. Atitudine cool greşită
Bun, acum că ştii cum trebuie să vă priviţi, este timpul să-l abordezi. Să stai rece într-un colţ şi să aştepţi să facă el un pas nu este atitudinea corecta. O atitudine cool nu înseamnă o atitudine inabordabilă, crezând că asta înseamnă interesant şi misterios. Ca privirile tale să nu fie incomode pentru persoana respectivă, du-te şi abordează-o natural şi prietenos.

4. Flirtezi cu alţi oameni
Cea mai mare greşeală pe care o poţi face atunci când flirtezi şi vrei să cucereşti pe cineva este să te dai şi la alte persoane. Nimănui nu-i place o persoană care una spune şi alta face. Acordă-i atenţia necesară şi demonstrează-i că intenţia ta este serioasă. Ştiu că una din metode de a-l face să reacţioneze este să-l aduci în pragul geloziei, dar nu vei face decât să-l îndepărtezi de tine.

5. Nu da în disperare
Lasă ca totul să fie natural şi nu forţa lucrurile. Nu dispera cu mesaje, cu prea multe atingeri sau sărutări forţate. Nu-i băga pe gât dragostea ta. Dacă aşa faci acum, gândeşte-te ce sufocantă ar crede că va fi în viitor relaţia.

6. Nu te vinde
Încearcă să nu vorbeşti numai despre tine. Am văzut de multe ori persoane care erau atât de nerăbdătoare să impresioneze, încât deveneau plictisitori. Nu vorbi numai despre tine şi ce îţi place ţie. Cunoaşteţi-vă reciproc, căci doar nu eşti la un interviu.

7. Glume răutăcioase
Cei care se tachinează se iubesc, spune o vorbă. Dar nu întrece măsura. Dacă vei folosi numai tachinări şi glume nepotrivite, s-ar putea să faci pe cineva să se simtă prost, sau mai rău, jignit. Păstrează dacă vrei o atitudine jucăuşă, dar menţine un anumit nivel de respect.

Sursă foto: www.wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment