Genul ăla de femeie

femeie

Știi care e genul ăla de femeie care merită?

Să-ți explic, dragul meu! Sunt unele femei, rare ce-i drept, care merită să le iei de nevastă și să le faci niște copii. Nu unul, doi, ci mulți. Pentru că e atât de frumoasă, încât o să-ți dorești mai mulți ca ea.

Genul ăla de femeie este cea care nu se vaită. Da, știu, femeile sunt făcute pentru văicăreală, dar nu toate! Și acea femeie merită să faci un efort pentru a deveni bărbatul pe care și-l dorește. Genul ăla de femeie este cea care filtrează informațiile din jurul ei pentru că ea știe că nu este necesar să se încarce cu toate prostiile. Femeia aia este cea lângă care te vei simți liniștit pentru ca ea în sine este o femeie calmă. Iar asta, prietene, e un lucru important pentru tine! Vei avea nevoie de liniște după o zi grea de muncă.
Genul ăla de femeie despre care vorbesc este o femeie inteligentă. Ea știe că nu e perfectă, dar nu se plânge! Din contră, se va autoironiza cu zâmbetul pe buze, va râde cot la cot cu tine dacă faci o glumă bună despre ea, va ști să vadă partea bună a lucrurilor, chiar și atunci când nu e.

E o femeie inteligentă emoțional, iar tu, bărbate vei avea nevoie de asta. Poate că are frumusețea din reviste, dar are suflet cald și știe să se facă plăcută de toți din jurul ei.

Genul ăla de femeie nu suportă oamenii care se plâng din orice, dar cu siguranță va ști să te facă să te simți mai bine atunci când vei avea nevoie! Îți va da curaj atunci când nu-ți găsești puterea, te va ridica atunci când ești jos și te va iubi ca pe nimeni altul! Cu genul ăla de femeie să-ți faci un rost în viață!

Femeia pe care ar trebui să o iei de nevastă și să o faci mama copiilor tăi este femeia care se bucură de-o floare mai mult decât de diamante, se bucură mai mult de o cină pregătită-n doi decât de o cină luată în vreun restaurant sofisticat, se bucură de prezența ta mai mult decât oricare alta! Genul ăla de femeie să-ți cauți! Și nu, nu e rară și nici inexistentă. Trebuie doar să deschizi bine ochii!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment