Geanta se alege în funcție de siluetă: ce greșeli trebuie să eviți

genti

Și geanta se alege în funcție de siluetă, nu doar hainele!

Cu siguranță, atunci când îți cumperi o geantă nouă, nu-i oferi aceeași atenție pe care o acorzi hainelor. De multe ori, femeile se ghidează după tendințe, preț sau culoare, însă nu și dacă geanta este potrivită siluetei lor.

Mărimea unei genți se alege în funcție de siluetă și proporțiile fiecărei femei. Iată câteva trucuri de stil care te vor ajuta la cumpărături:

1. Dimensiuni:

Proporțiile unei genți trebuie să fie similare cu proporțiile corpului tău. Alege o geantă supradimensionată dacă ești înaltă, precum una dintre aceste genți superbe, asltfel încât vei obține un echilibru între corpul tău și geantă. Dacă ești minionă este de preferat să optezi pentru gențile mici, fie că sunt de umăr, fie că sunt plicuri.

Pentru ținutele de seară, alege întotdeauna un clutch de dimensiuni reduse, indiferent ce tip de siluetă ai.

genti
Foto: harpersbazaar

2. Forma:

Spre deosebire de dimensiunea unei genți, raportul în ceea ce privește forma trebuie să fie invers: alege o formă opusă corpului tău! Dacă ești înaltă și slabă, alege o geantă cu forme rotunjite. În schimb, dacă ești minionă, dar voluptoasă, alege gențile dreptunghiulare și structurate.

3. Accentuează-ți punctele forte:

O geantă frumoasă atrage întotdeauna privirile celor din jur. Fără dar și poate este un accesoriu important în ținuta ta, așa că trebuie să ții cont de faptul că acolo unde se oprește geanta, se vor opri și privirile celor din jurul tău. Dacă ai șolduri frumoase, optează întotdeauna pentru gențile pe umăr, pe care le găsești la prețuri foarte atractive într-un astfel de magazin online, în schimb, dacă vrei să îți pui în valoare talia, alege gențile care se opresc în dreptul acesteia.

4. Pune-ți în valoare picioarele:

Dacă ai picioare lungi și subțiri, atunci ești o norocoasă! Faci parte dintre puținele femei care pot integra în ținuta lor un rucsac. Purtat pe un umăr sau pe întreg spatele, rucsacul atrage privirile asupra posteriorului, dar și a picioarelor! Evită-l dacă ai o înălțime mai mică de 165 cm.

Tips: În cazul în care ai un bust generos, evită gențile de tip poștaș. Bareta lor va atrage privirile în această zonă și nu este o imagine elegantă. Alege gențile de umăr care se opresc în zona taliei pentru a distrage atenția de la bust.

Te-ar mai putea interesa și: Cum să porți fustele și rochiile midi corect

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment