Gagici, facem și noi complimente?

complimente

Suntem atât de rele uneori, încât un compliment primit de la o femeie mi se pare cel mai tare lucru!

Ce-ar fi să începem să facem și noi complimente? Și nu din alea seci doar de dragul de a le spune, ci din alea din suflet. Să simtă și omul de lângă noi că măcar o data-n viață știm să nu mai fim atât de răutăcioase. Sigur că nouă ne place bârfa, sigur că uneori ne face bine să vedem paiul din ochiul altuia, deși poate noi avem ditamai bârna, dar ce-ar fi să încercam? Ce-ar fi dacă în loc să-i spunem „Fată, te-ai îngrășat!”, i-am spune”Dragă, ce bine arăți azi!”?

Și bărbații au nevoie de complimente

Noi nu știm ce vrem. Niciodată. Dar ne supăram dacă nu primim. Săracii bărbați! Cine să ne mai înțeleagă când nici măcar noi nu știm ce vrem? Ce-ar fi dacă în loc să așteptăm să ne spună săracul de toate, am spune noi? Și noi? Câte complimente a primit iubitul tău de la tine? De câte ori i-ai spus că e un bărbat frumos? Eu zic așa: dacă nu-i poți spune bărbatului tău că te atrage, că e bun, că te face mândră, că ți-e drag de el, că vrute și nevrute, înseamnă că nu-i ce vrei. Și dacă nu-i ce vrei, de ce să-ți mai pierzi tinerețea lângă el? „Nu-i spun că și-o ia în cap!„. De câte ori am auzit aberația asta! Și din partea bărbaților și din partea femeilor.

complimente
pixabay.com

Gagici, când va e drag de un bărbat, asumați-vă acest lucru! Un bărbat normal și cu capul pe umeri nu o să sufere de sindromul numit „o să i se urce la cap”. E un fel de dau și iau. Îi dai, vei primi. Și dacă nu vei primi înseamnă că nu-i de tine. Un alt exemplu similar e respectul. Crezi că vei fi vreodată respectată dacă nu respecți la rândul tău? Nu prea. Așa că fă-ți curaj și fă-i complimente când simți asta.

Complimente de la o femeie la altă femeie

Ca de la femeie la femeie, jur că orice compliment pe care îl primesc de la altă femeie mă flatează cel mai mult. Și nu mă refer la acele femei superficiale care au un interes anume să facă asta, ci pur și simplu la femeile care chiar cred ce spun.

Din când în când, dacă va place o altă femeie, spuneți-i asta. Fără invidie, fără răutate. Face bine.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment