Frustrarile la locul de munca – Cum faci fata colegilor invidiosi

Frustrarile la locul de munca – Cum faci fata colegilor invidiosi?
Locul de munca poate fi oportunitatea perfecta de a varsa anumite frustrari pe care fiecare dintre noi le avem.

De ce? Pentru ca acolo iti petreci cel mai mult timp. Astfel de probleme apar de regula, la locurile de munca unde sunt foarte multe femei.
Parodoxal, femeile sunt cele care starnesc conflictele, chiar daca sunt sau nu pe plan profesional. Intr-un astfel de context, femeile trebuie sa faca fata nu doar concurentei profesionale, ci si la cea personala. Este in genetica femeii sa scaneze si sa compare. Nu e nimic rau in asta, dar ce te faci cand cineva se simte intr-ul fel sau altul amenintat de tine?

In mod normal intr-o astfel de situatie nu ai prea multe posibilitati. Problema este atunci cand ai de-a face cu femei nu doar frustrate, ci si lipsite de orice urma de bun simt.

Daca esti intr-o situatie atat de neplacuta, tot ce poti face este sa te comporti precum o doamna si sa ignori proasta crestere a celor din jur. Vei reusi astfel sa eviti orice conflict, care in fond te-ar pune intr-o lumina proasta in fata sefului tau, chiar daca tu nu ai nici o vina pentru comportamentul colegilor tai.

Noi te sfatuim sa rezisti cu fruntea sus, pentru ca mai devreme sau mai tarziu, persoanele cu frustrari isi vor obtine „locul meritat”.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment