Fructele – Cum se consuma fructele?

Fructele – Cum se consuma fructele?

Mancati fructele pe stomacul gol!

Fructele sunt compuse in mare parte din fructuoza (care poate fi transformata usor in glucoza), restul fiind apa, ceea ce inseamna ca hraneste si curata corpul dumneavoastra in acelasi timp.

Cea mai mare problema este ca oamenii nu stiu cum se consuma fructele intr-un mod eficient.

Prima regula este aceea sa consumi fructele pe stomacul gol. De ce? Pentru ca sunt digerate in intestinul gros si nu in stomac. Fructele trec repede din stomac in intestin, unde vor elibera si sucurile. Daca exista carne, amidon sau cartofi, fructele vor fi prinse in stomac si vor incepe sa fermenteze.

Daca ai consumat un fruct ca desert si vei avea o senzatie de greutate si un gust neplacut in gura este pentru ca nu ai consumat corect. Fructele se consuma inainte de masa.

Fructele contin bioflavonoide, care impiedica ingrosarea sangelui si blocarea arterelor.

Incepe dimineata cu un fruct! Nu e o idee buna sa incepi ziua cu alimente greu de digerat, ai nevoie de ceva usor care te va ajuta sa-ti cureti organismul.

TIPS: Japonezii consuma intotdeauna ceai fierbinte in timpul mesei ( de preferat verde). Nu consuma niciodata bauturi cu gheata sau reci pentru ca vor solidifica grasimile din timpul mesei.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment