Fotomodele penibile vs. Fotomodele de top

Fotomodele penibile vs. Fotomodele de top

Se pare ca in Romania, hainele se vand mai bine daca sunt prezentate de fete siliconate si prelucrate la chirurgul plastician, dar mai ales daca sunt implicate in fel si fel de scandaluri sexuale.

Andreea Tonciu : este model, insa nu are cele mai bune calitati pentru un astfel de job. Este de apreciat totusi ca a ramas la frumusetea ei naturala si nu si-a modificat nasul. Cat despre educatia ei, ramane sub semnul intrebarii. In cadrul emisiunii „Seriviti, va rog” a fost surprinsa folosind cuvinte precum „fa” si alte injurii. Deci, „Asa, Nu!”

 

 

 

 

 

 

Sanziana Buruiana : este vulgara si o nominalizam Regina kitsch-ului. Aspectul fizic lasa de dorit, makeup-ul foarte strident, rade din orice si totusi urca pe podium!

 

 

 

 

 

 

Bianca Dragusanu : a devenit celebra datorita designer-ului Catalin Botezatu, schimbarea de look este intr-adevar majora, insa dintr-o femeie obisnuita a devenit plasticata. Si-a marit sanii, buzele, si-a refacut dantura, alunitele inestetice au disparut. Desi nu are un stil de viata demn de urmat, multe fete isi doresc sa calce pe urmele ei. Sa nu uitam totusi, ca gheata a fost sparta de Monica Gabor.

 

 

 

 

 

 

Ramona Gabor : a devenit cunoscuta datorita Monicai, sora ei. La fel ca restul „fotomodelelor” are interventii chirurgicale atat la sani, cat si la gambe. Ramona Gabor este stearsa, nu impresioneaza cu nimic, nici cu frumusetea ei si nici cu relatiile pe care le are cu persoane mai mult sau mai putin cunoscute.

 

 

 

 

 

 

Adriana Lima : este fotomodel brazilian, cu o frumusete aparte si lucreaza pentru Victoria’s Secret. Cariera de model a ajutat-o sa exceleze si in calitate de actrita. Daca indraznim sa comparam fotografia Adrianei Lima cu una de mai sus, vom intelege de ce aceste vedete autohtone sunt penibile si nu-si au locul pe podium.

 

 

 

 

 

 

Alessandra Ambrosio : fotomodel international, foarte bine platita, fara silicoane, fara buze foarte mari si totusi atat de frumoasa. Sa fie asta dovada ca se poate si fara chirurgie plastica?

 

 

 

 

 

 

Catrinel Menghia : fotomodel international, de origine romana, nascuta in Iasi, capitala Moldovei. Este romanca, naturala si un fotomodel bine cotat. Deci se poate si in Romania, insa calitatea se exporta pentru designerii celebri de peste hotare.

 

 

 

 

 

 

Voi ce parere aveti? Ce exemplu e demn de urmat? Tonciu sau Lima?

Cosmina Tudosă

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment