Fosta lui – „demon in persoana”

Fosta lui – „demon in persoana”

Indiferent daca s-au despartit pe cai amiabile sau nu, fosta lui va fi intotdeauna frustrata daca va vedea ca el si-a gasit fericirea. Si daca fosta lui este si o femeie frustrata si rea, atunci pregateste-te pentru ce e mai rau.

O astfel de femeie iti poate face viata un cosmar pe care este posibil sa il vezi doar tu, daca este suficient de desteapta.

Ceea ce trebuie sa retii este ca, odata ce detine statutul de „fosta” inseamna ca pana sa apari tu, acea femeie nu a fost in regula si iubitului tau nu i-a fost bine in acea relatie.

Cel mai grav este cand ei inca mai au ceva de impartit: loc de munca, business-uri, cursuri etc. De invidie isi poate baga coada si sa il faca pe iubitul tau sa greseasca.

Nu exista prietenie adevarata intre fostele relatii, oricand pot invia amintirile frumoase, mai ales dupa ce trece o perioada mai lunga de timp. E adevarat ca ciorba reincalzita nu mai este la fel de buna, dar uneori poate tine de foame!

Cel mai bine este sa adopti o atitudine indiferenta fata de ea si sa o lasi sa fie ea cea care greseste. Atunci cand o prinzi ca a calcat stramb, arata-i iubitului tau dovezi. Ai mare grija sa poti proba ceea ce spui impotriva ei, pentru ca totul se poate intoarce impotriva ta.

Cand ai de-a face cu femei nefericite, invata sa fii inteleapta si sa vorbesti numai atunci cand trebuie.

Tips: O femeie nefericita va incerca intotdeauna sa distruga fericirea altora!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment