Florile de vaza – Cum rezista mai mult

Florile de vaza – Cum rezista mai mult

Daca iti plac florile proaspete si vrei sa le pastrezi cat mai mult timp in vaza, afla ca sunt o serie de trucuri care te pot ajuta. De exemplu:

1. Vaza trebuie sa fie foarte curata, lipsita de microbi sau orice murdarie. Inainte de a pune florile, spala vaza foarte bine.

2. Hrana pentru flori – exista plicuri de hrana speciala pentru florile de vaza, care se adauga in apa, amestecandu-se bine.

3. Frunzele – daca florile au frunze la radacina, acestea trebuiesc indepartate, astfel incat sa nu aiba contact nicio frunza cu apa. Frunzele favorizeaza inmultirea bacteriilor.

4. Locul unde asezi vaza este foarte important. Acesta nu trebuie sa fie prea calduros sau prea rece.

5. Apa se schimba cat se poate de des, chiar si o data pe zi. Daca aveti un instrument ascutit de taiat este bine sa taiati cate 1 cm din tulpina de fiecare data cand se schimba apa. Atentie, tulpina nu trebuie strivita.

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment