Florile – Cum alegi buchetul de flori potrivit?

Florile au semnificaţii diferite în funcţie de culoare sau specie, iar prin intermediul lor putem transmite sentimente de dragoste, prietenie, apreciere, mulţumire, respect sau ne putem cere scuze pentru că am greşit. E un sentiment plăcut atunci când dăruim o floare , dar mai ales atunci când o primim. Florile sunt oferite în momente importante din viaţa noastră, cum ar fi: o aniversare, o nuntă, un spectacol, sau pot fi oferite fără vreo ocazie specială. Gestul de a oferi flori fără o ocazie specială, de exemplu persoanei iubite, va impresiona şi mai mult.

Cum alegi buchetul de flori potrivit? Poţi miza pe inspiraţia şi experienţa florăresei, rugând-o să-ţi dea cel mai frumos buchet de flori sau îl poţi alege în funcţie de personalitatea persoanei care îl va primi. Personalitatea se poate observa foarte uşor din stilul vestimentar adoptat. Dacă persoana adoptă un stil vestimentar clasic, cel mai potrivit buchet este unul elegant şi simplu, dacă stilul este mai excentric, buchetul poate fi format din contraste puternice şi accesorizat, dar, întotdeauna numărul florilor care compun buchetul trebuie să fie impar. Totuşi, atunci când o persoană împlineşte un număr par de ani este în regulă să primească atâţia trandafiri câţi ani împlineşte.

Ştiaţi că? Bărbaţii oferă buchetele de flori, ei primesc flori doar atunci când se află la spital. O greşeală des întâlnită este oferirea florilor artificiale,care, sunt de prost-gust. Atenţie şi atunci când vreţi să oferiţi garoafe! Sunt multe persoane care le asociază cu înmormântările. Este o prejudecată, dar mai bine evitaţi oferirea lor. Un buchet de flori nu se refuză niciodată, este un gest lipsit de bune maniere!

Tu când ai oferit ultima dată un buchet de flori?

Tips: Iată câteva aranjamente de flori pe care le poţi oferi unei femei, fie ea iubită, mama sau şefa ta:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment