Flirtul nonverbal – Știi să atragi priviri fără să vorbești?

Flirtul nonverbal – Știi să atragi priviri fără să vorbești?

Sunt o Geamănă veritabilă și uneori îmi place să văd și să analizez reacțiile celor cu care poate flirtez nonverbal, așa că o să vă împărtășesc câteva trucuri personale.

Vă povesteam cândva cum să atragi privirea unui bărbat cu ajutorul ținutei, poziției corpului, haine și așa mai departe și criticile nu au întârziat să apară de la o doamnă trecută de 30 ani. Mi s-a spus că e prostie să dau astfel de sfaturi și că bărbații ar trebui să ne placă așa cum suntem. Evident că nu sunt de acord, în fond nici nouă, femeilor nu ne plac bărbații așa cum sunt ei: uneori îi preferăm cu barbă, alteori fără, uneori poate ne plac sensibili, alteori duri. Nu înseamnă asta diversitate pentru amândoi? Eu spun că da.

Lăsând la o parte diversitatea într-un cuplu (fără de care cred că relația ar fi moartă), o persoană singură chiar are nevoie de flirt în primul rând pentru încrederea de sine și în al doilea rând pentru a-și găsi pe cineva. Fiecare dintre noi avem un bagaj emoțional și poate că societatea ne face mai timizi sau mai neîncrezători, caz în care flirtul nonverbal mi se pare alegerea ideală.

Flirtul nonverbalSă luăm un exemplu: ești într-o cafenea cu fetele și îți place un bărbat de la o altă masă, care pare a fi singur. Ce faci? Îl lași să treacă șansa pe lângă tine sau acționezi subtil? Fiecare dintre noi avem darul de a simți atunci când cineva ne privește, așa că dacă te simți privită răspunde-i cu aceeași monedă: uită-te din „greșeală” spre el, zâmbește frumos pentru că te-a prins și întoarce privirea ușor rușinată. Dacă și el este cu prietenii, mai așteaptă puțin și du-te spre toaletă, astfel încât să vadă și el, probabil că va veni după tine să-ți ceară numărul de telefon.

Exemplele pot continua, însă flirtul nu trebuie confundat cu un comportament neadecvat, pentru că rezultatele sunt pe măsură! Nu te aștepta ca sufletul tău pereche să apară în club, după ce ați consumat un pahar două de alcool. Nici tu nu te vei simți confortabil, pentru că te vei gândi că așa cum s-a simțit atras de tine, se poate simți și de alta și nici el nu se va simți prea încrezător știind că pe iubita lui a găsit-o într-un club. Paradoxal sau nu, deși se simt atrași de femeile senzuale și sexy, bărbații preferă femeile cuminți pentru o relație de lungă durată.

Tu știi să te folosești de flirtul nonverbal?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment