Fii o lady și nu mânca zgomotos

zgomot

Îi știți pe indivizii aceia care-și țin burta pe afară și de obicei se încalță cu papuci? Sunt indivizii de la care te aștepți să mănânce o ciorbă cu zgomot și parcă nu e nimic surprinzător în asta, dar să vezi o femeie cu educație, îmbrăcată frumos și pe tocuri cui că plescăie?

Nu sunt bărbat, dar dacă aș fi, cu siguranță ar fi un motiv întemeiat să nu mai ies și a doua oară cu o astfel de femeie. Denotă atâta lipsă de feminitate și bun simț, încât efectiv nu aș ieși cu o femeie care plescăie sau soarbe zgomotos dintr-o cafea! Așa că draga mea, fii o lady și nu mânca zgomotos!

zgomot
Sursă foto: pixabay.com

Să mănânci corect este o regulă de bun simț, indiferent de mediu, educație sau vârstă. Este de prost gust să vorbești cu gura plină, să-ți bagi unghiile între dinți și să mănânci cu zgomot. Lista bunelor maniere este lungă, însă acestea sunt extrem de deranjante. Ah! Mai e un lucru care deranjează foarte tare: nu ne bălăcim lingura sau furculița în același vas de unde mănâncă și alții. De obicei, există o lingură pe care o vei folosi pentru a-ți pune în farfurie.

Extensii, unghii ascuțite, ruj mat roșu, tocuri înalte și o geantă de calitate nu sunt suficiente pentru a te numi o lady, așa că ține minte următoarele lucruri:

1. Dacă nu-ți place mâncarea, las-o în farfurie și nu te agita în restaurant strigând după bucătar. Dacă vei fi întrebată de chelner sau de bucătar, răspunzi calm, fără să atragi atenția în jurul tău.
2. Nu fotografia mâncarea, ca mai apoi să o postezi pe Facebook. Vei arăta ca o disperată. Dacă simți neapărat nevoia, gătește tu ceva și postează pentru prietenii tăi.
3. Nu sufla în mâncare și nu mânca zgomotos! Așteaptă până se răcește de la sine.
4. Nu ține niciun tacâm în mână în timp ce bei.
5. Nu te certa cu chelnerul. Dacă există vreun lucru care te deranjează, îi poți lăsa un bacșiș minim.
6. Nu folosi tacâmurile pentru a arăta ceva cu ele.

Așa că, draga mea, fii o lady!

Cu drag,

Cosmina

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment