Fericită și fără regrete

Fericită și fără regrete

Întotdeauna am mers pe principiul că e mai bine să-mi pară rău pentru ceva ce am făcut decât pentru ceva ce aș fi putut să fac, însă dacă am greșit am învățat că mă ajută să mă maturizez frumos și sănătos. Cum? Învăț din greșeli și nu le regret nicio secundă.

Sunt fericită, dar mai ales împlinită pentru alegerile mele greșite, le recunosc, învăț din ele, încerc să îi învăț și pe cei dragi, deși cel mai bine este să te arzi până înțelegi că nu trebuie să te joci cu focul.

Regretele sunt bune și ele la ceva, nu trebuie să renunțăm la ele, ci doar să le conștientizăm, să le acceptăm și să luam partea bună a lucrurilor. Sunt o optimistă convinsă și în fiecare zi mă trezesc mai fericită.

Vorbeam astăzi despre defectele mele și am realizat că sunt atât de conștientă de ele, încât reușesc în fiecare zi să le transform în calități. Nu suntem perfecți, dar putem fi mai inteligenți, acceptând și părțile întunecate ale eului propriu. Odată ce accepți propriile greșeli este ca și cum ai mai câștigat o luptă cu tine, devii martorul propriei metamorfoze.

Tu ai făcut lucruri pe care le regreți?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment