Femeile vor să fie plesnite și trase de păr!

Femeile vor să fie plesnite și trase de păr! Sună înfricoșător, nu-i așa? Am o veste pentru voi: femeile vor să pară inofensive sau cuminți pentru că așa vă doriți voi și pentru că într-o oarecare măsură se tem să nu facă o impresie greșită.

Există marea posibilitate ca femeia să nu știe încă acest lucru, așa că poți încerca pași mărunți, dar siguri. Femeia este slabă și este un lucru bine știut încă din cele mai vechi timpuri (știu că o să-mi sară în cap toate corporatistele capabile să facă bani și mai puternice decât însuși Hercule), însă femeia prin definiția ei are nevoie să fie condusă. Și o spun eu, femeie fiind. În fond, până și cele mai bărbătoase femei poartă chiloței roz cu floricele și dantelă, așa că nu există femeie care să nu vrea să fie dominată și dacă nu recunoaște încă asta, are tot timpul, mai ales dacă există acel bărbat dur, dar sensibil care să-i deschidă ochii.

Femeia vrea să fie plesnită și trasă de păr, însă asta nu înseamnă că mâine trebuie să te prezinți cu un set complet de bondage, să-i pui un mare căluș la gură și să-i aplici câteva lovituri cu biciul din piele. Femeia vrea nici prea mult, nici prea puțin, altfel riști să o pui pe fugă și să afli că este dezgustată de astfel de jocuri intime.

femeile-vor-sa-fie-trase-de-parCum afli dacă o femeie vrea să fie plesnită sau trasă de păr?

Începe cu mușcăturile care nu trebuie să fie prea dure, dacă nu ripostează înseamnă că se poate mai mult. Cele mai cuminți femei sunt cele mai predispuse unui astfel de „tratament” și o să vă spun și de ce: Știți vorba aceea că o femeie cuminte este atrasă de bărbații răi? Cine a spus-o a știut un sâmbure de adevăr. Femeile cuminți recunosc imediat un bărbat bun și fug de el mâncând pământul. „Băieții buni” nu sunt buni lideri, sunt plictisitori, nu sunt în stare să-și impună punctul de vedere atunci când este cazul, sunt stresați și deseori timizi. Femeile cuminți nu caută asta pentru că sunt inteligente. Ele își doresc bărbați pe care să-și pună baza atunci când vor să construiască ceva împreună.

Și acum cea mai importantă întrebare: Ce bărbat ar fi în stare să plesnească și să tragă o femeie de păr? Băieții buni, în niciun caz! Pentru că ei au citit Romeo și Julieta și nu vor să-și facă femeia să se simtă altfel decât o Julieta amorezată și sensibilă de ofilesc până și florile în prezența ei! Băieții buni sunt adepții poziției misionarului, flori și sărutări nesfârșite!

Femeile au nevoie de încredere din partea lui. Au nevoie să se simtă în siguranță și atunci vor vrea să fie plesnite și trase de păr și când spun asta nu mă gândesc la vânătăi. Bărbații adevărați vor ști cum să facă o femeie să se simtă femeie în adevăratul sens al cuvântului pentru că ei nu arată cu degetul și nici nu judecă ceea ce ea face doar cu el în dormitor. Băieții buni? Acei bărbați slabi, se vor gândi că le scapă lucrurile de sub control și nu vor risca niciodată să-și condimenteze viața intimă.

Femeia vrea să fie plesnită și trasă de păr pentru că are nevoie de siguranță, iar dominația se traduce prin siguranță atunci când vine vorba de dormitor.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment