Femeile sunt scursuri și bărbații niște.. porci

Femeile sunt scursuri și bărbații niște.. porci

Mi-a fost dat să văd și să aud tot felul de povești și povestioare cu și despre femei, unele poate că au un sâmbure de adevăr, altele mai puțin.  Am întâlnit femei ieftine, lipsite de orice urmă de feminitate și eleganță specifică sexului frumos, dar în aceeași măsură am întâlnit femei puternice, frumoase cu totul, cu o personalitate de admirat, chiar și pentru mine, femeie fiind.

Societatea asta împuțită mi-a scos în cale și bărbați monștri, urâți din cale-afară, încât aș jigni însuși porcul dacă i-aș compara cu bietul animal. Există în egală măsură bărbați mediocri, frustrați, atât de slabi în interior încât devin violenți în fața celor care le permit, dar există și femei care și-au uitat rolul, femei fără coloană vertebrală, femei-păduchi, pentru că nu sunt capabile să-și facă un rost în viață fără să se agațe de un mascul feroce.

Scursurile sunt în ambele tabere, femei, bărbați, nu mai contează. Singurul lucru comun este slăbiciunea și urâțenia interioară. Sunt sătulă să văd femei ieftine, care consumă alcool cot la cot cu un bărbat (nu că bărbații ar avea vreun drept să bea mai mult), femei care se comportă precum un bărbat, dar mai ales femei frustrate!

Femeile nu sunt vinovate pentru că suferă de materialism, vinovați sunteți voi, cei care le permiteți! Femeile nu sunt vinovate pentru că își caută fericirea la vecinul, vinovați sunteți voi pentru că le iertați. Aceleași lucruri sunt valabile și în cazul bărbaților. Cine vă ține lângă un om care nu vă merită?

Nu țin partea femeilor, dar nu sunt toate femei ieftine și rele! Am întâlnit și femei blânde, de care să-ți fie drag, chiar și femeie fiind! Slavă Domnului, încă mai există și bărbați precum cei la care visam când eram niște fetițe naive, încă există bărbați care știu să facă o femeie fericită, care să-și dovedească bărbația și altfel decât lovind în stânga și dreapta!

Relationship issues - Portrait of a young couple having an argumentNu pot decât să vă dau un sfat: dacă vă doriți femei sfinte sau bărbați decenți, nu-i mai căutați în cluburi sau baruri, pentru că riscați să-i puneți pe toți la aceeași categorie!

Există într-adevăr deșeuri morale lipsite de lumina demnității, niște trupuri mergătoare fără eleganță și fără moralitate, dar cine vă pune să faceți parte din viața lor? Nu se aplică vorba aceea, conform căreia ce se aseamănă, se adună?

Dacă ți-a plăcut acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment