Femeile sunt mai bune decât bărbații

Nu sunt feministă, însă specialiștii susțin că femeile sunt mai bune decât bărbații, cel puțin din anumite puncte de vedere.

Iată cu ce sunt femeile mai bune decât bărbații:

1. Memorie mai bună: cele mai recente studii arată că femeile au o memorie mai bună spre deosebire de bărbați. Acest lucru se datorează faptului că femeile acordă o atenție mai mare detaliilor aparent nesemnificative pentru bărbați și de ce să nu recunoaștem că femeile își amintesc chiar și lucrurile pe care voi nu vi le doriți (zilele de aniversare, când și cu cine ați ieșit sau ce greșeli ați făcut).

2. Femeile nu au nevoie de replici pentru agățat: încă mai există bărbați care aplică replici stupide pentru a vorbi cu o femeie, ceea ce se întâmplă foarte rar spre deloc în cazul femeilor. Pentru ele este suficient să aibă o fustă și un ruj roșu, restul vine de la sine.

3. Suportă durerea mai ușor: deși la nivel emoțional suntem mai slabe decât bărbații, când vine vorba despre durere, suntem niște eroine. Nașterea și epilarea sunt printre acele dureri imposibil de suportat pentru un bărbat. Despre vizita la medicul stomatolog nu mai este cazul să amintim: bărbații se transformă de cele mai multe ori în niște băieței speriați de nenea îmbrăcat în halat alb și mască pe față, pe când femeile suportă asemenea celebrei vorbe: Baba suferă la frumusețe.

femeile-sunt-mai-bune-decat-barbatii4. Femeile sunt mai grațioase: dacă facem referire la femeile cu o educație decentă, acestea sunt mai puțin zgomotase decât bărbații, ba mai mult decât atât, ele nu ies niciodată în evidență făcând gesturi ridicole.

5. Femeile mint mai puțin: de cele mai multe ori, bărbații mint pentru a-și ascunde flirturile sau aventurile, pe când femeile poate că evită adevărul atunci când vor să-și ascundă sentimentele. Studiile arată că femeile au mai multe mustrări de conștiință atunci când mint spre deosebire de bărbați, care oricum nu au curaj să-și ceară scuze dacă fac greșeli, căci orgoliul face parte din natura lor.

6. Femeile sunt mai responsabile: pentru că femeile gândesc mai mult, au timp să conștientizeze mai bine riscurile și se concentrează mai mult asupra detaliilor de natură emoțională. Dacă nu au un caracter impulsiv, femeile își cântăresc atent deciziile care le pot influența viitorul.

7. Femeile sunt detectivi înnăscuți: când o femeie vrea să afle ceva, fii sigur că nimic nu-i stă în cale. Ceea ce au femeile în plus față de bărbați este faptul că simt atunci câind li se ascund lucruri.

8. Femeile se refac mai repede după o despărțire: poate că suferă mai mult, însă ele se descurcă mai bine decât bărbații după ce au terminat o relație. De obicei, este suficient să se ducă la coafor, la sală și să-și cumpere câteva haine noi, iar încrederea ei este aproape refăcută.

9. Femeia poate să plângă oricând, pe când un bărbat ar fi judecat pentru slăbiciunile sale. Femeile afișează doar o imagine de ființe sensibile și neajutorate, motiv pentru care pot obține oricând, orice, mai ușor decât bărbații.

10. Femeile pot fi casnice fără să li se spună că nu sunt în stare de nimic, pe când un bărbat fără un loc de muncă stabil, nu poate  fi atât de ușor acceptat de societate.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment