Femeile și eleganța

Femeile și eleganța

Pentru unele femei se traduce: baba și mitraliera. Bunul gust capătă forme vulgare, grația se identifică cu un tupeu ieșit din comun, iar acțiunile unora sunt demne de trotuar.

Eleganța și grația unei femei constă în lucruri mărunte, în gesturi simple și cuvinte firești. Și ce credeți? O femeie cu adevărat elegantă nu face niciun efort pentru asta.

Baba și mitraliera nu știe că este dizgrațios să lase o dâră de parfum în urma ei, cu atât mai mult dacă este unul greu în amiaza mare de vară, baba și mitraliera nu știe că nu e frumos să râdă zgomotos în locuri publice și nici nu vrea să învețe că un machiaj de seară nu se poartă ziua. Iar gloss-ul acela turbat, care se scurge anevoios nu are ce căuta pe buzele unei femei elegante.

Ajungem și la femeia de azi. Această babă sofisticată, cu minunatul ei profil de Facebook: nimic mai dizgrațios decât pozele de profil cu perdeaua din broderie ieftină și silueta ei dezgolită! Ce vrea să însemne oare boticul de rață cu gloss turbat și trup de sirenă dezgolit? Poate o invitație în pat, sub pat, pe podea sau pe covorul persan? Păi nu această babă sofisticată distruge imaginația bărbatului?

Femeile si elegantaBaba și mitraliera, ce credeți? Își face și manichiura. Cu floricele, pietricele, fluturași și sclipici. Și au unghii lungi, foarte lungi, de ți-e și frică să nu te agăți în ele.

Femeia care știe ce înseamnă rafinament, nu acceptă avansurile unui bărbat însurat, femeia cu rafinament nu se gudură ca un cățel pe lângă tot ce înseamnă prezență masculină.

Femeia elegantă acceptă complimentele și spune mulțumesc, pe când baba și mitraliera te va contrazice, tot să-i mai spui cât de frumoasă și cât de bine îi stă cu rochia de două degete sub fund. În fond, educația și stima de sine sunt aproape de zero.

P.S. Eleganța nu înseamnă doar perle, rochie neagră și tocuri. Eleganța înseamnă comportament decent.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment