Femeile se întrec în vulgaritate

Pe vremuri, competiția între femei era grațioasă, însă acum femeile se întrec în vulgaritate și n-ar fi nimic rău în asta, dacă n-ar fi și mândre de ele.

Sunt femei șablon pe care le recunoști imediat: același păr ondulat, buze încordate, decolteu generos, rochii scurte cu multă dantelă sau piele ecologică ieftină și nelipsitele tocuri extrem de înalte.

Bărbații le identifică repede și dacă nu sunt „tipul vânătorului puturos” (adică cel care nu face niciun efort pentru a avea o femeie), se vor feri de acest tip de vulgaritate.

Simpla lor prezență scârbește retina, irită sufletește și pune o presiune incredibilă pe acea parte a bărbaților greu de controlat. Problema este că femeia-șablon nu conștientizează că prin vestimentație și atitudine provoacă un soi de mizerii masculine pe care fiecare bărbat își va dori să le măture rapid, căci demnitatea trebuie salvată.

Femei vulgareFemeile se întrec în vulgaritate și oriunde te-ai duce, îți încalcă libertatea: nu mai ai dreptul de a alege să-ți vezi doar nevasta dezbrăcată, ci e obligatoriu să vezi că și ea are forme, buze cărnoase și decolteu, care poate e mai generos și mai ferm decât ce ai tu acasă. În schimb, femeia-șablon are pretenția să fie respectată, deși se transformă într-un fel de trofeu feminin, ca mai apoi să se întrebe de ce n-are ea noroc în dragoste Sau de ce toți bărbații sunt niște porci? Sunt porci pentru că-i provoci! Sunt porci pentru că prin atitudinea și vestimentația ta, îți pui o invitație de nerefuzat pe frunte!

Mă întreb cum ar vrea femeia-șablon să fie respectată când se folosește cu atâta bună știință de niște stimuli la care vor reacționa doar iubitorii de carnalitate? Cum ar vrea să fie respectată când iubitorii de carnalitate își consumă prada, râgâie și apoi schimbă meniul? Da, vorbeam despre bărbații porci. Și dacă îi atragi atât de mult, poate că te prezinți ca o troacă.

Femeile se întrec în vulgaritate și habar n-au că bărbații nu sunt atât de idioți pe cât cred ele.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment