Femeile nu vor gentlemani

gentlemani

„Femeile nu vor gentlemani, dar nici bădărani. Dacă-i prea atent, spunem că-i de modă veche și plictisitor, dacă e prea golan devenim cele mai geloase și isterice femei, demne de internat la Spitalul 9. Da, vă spune o femeie lucrul ăsta. Deci, cum e bine?

Suntem greu de mulțumit și pentru simplul fapt că vă străduiți să ne înțelegeți, meritați respectul nostru, doar că.. ne plac bărbații complecși. Adică un soi de mascul care să ne respecte mai tot timpul, să ne ofere flori și haina lui când ne e frig, dar care din când în când să emane testosteron și bine ar fi ca acel hormon masculin să fie doar pentru noi, căci altfel.. devenim din nou geloase!

Ne plac bărbații sensibili și dispuși să ne asculte prostiile, dar în același timp îi vrem puternici pentru că toate simțim nevoia de a fi protejate. Din când în când, am vrea ca bărbatul de lângă noi să ne fie și confident pentru că suntem făcute pentru bârfă. Măcar una mică despre ce a mai făcut x și y.

Prea multe complimente? Ni se urcă la cap. Prea puține? Uh, nu ne iubiți! „Concluzii feminine, desigur.”

Facem pariu că până aici sunt multe femei de acord cu mine? Adevărul este undeva la mijloc și cred că totul se rezumă la un echilibru.

Citește și: Diferența dintre un domn și un prost
Lăsând ironia la o parte, haideți să vă spun care e adevărul! Mai toate femeile susțin că-și doresc bărbați ca la carte, însă puține sunt cele care-i apreciază cu adevărat. Și când spun gentleman nu mă refer la acel bărbat care respectă toate regulile din cartea bunelor maniere sau care este dispus să aștepte ca un pechinez cuminte până când tu o să hotărăști dacă ești suficient de pregătită să-i ajungi în pat.

Un gentleman nu înseamnă un bărbat plictisitor și nici un bătrân trecut prin viață căruia atât i-a mai rămas. Un gentleman este un bărbat cu demnitate, cunoscător ale bunelor maniere, care se respectă pe el însuși, dar și pe femeia de lângă el.

Sigur că „femeia modernă” schimbă definiția gentlemanului. Pentru ea este mai important ca bărbatul să-i ducă mașina în service și eventual să-i cumpere un laptop nou atunci când i se strică decât să i se deschidă portiera mașinii. Femeia de azi visează la regulile galanteriei, dar cu maniere adaptate la nevoile ei din prezent.

Pentru multe dintre ele, un bărbat care oferă zeci de trandafiri în loc de unul singur este un bărbat de păstrat. Și pentru că sunt femeie și înțeleg acest mecanism, vă sfătuiesc să fugiți de femeile imature emoțional sau care se ascund în spatele unor cuvinte, precum Nu știu ce vreau, nu sunt pregătită încă.

Adevărul e că noi știm de la bun început ce vrem, doar că uneori ne lăsăm portițe deschise pentru orice eventualitate. Poate din nevoia de confirmări, poate din frica de a nu rămâne singure și cine știe ce alte motive stupide, de altfel.

Draga mea, când spun gentleman nu înseamnă că vorbim despre un bărbat care să nu fie capabil să-ți întoarcă hormonii cu susul în jos. Faptul că te respectă ar trebui să te excite mai mult decât orice pentru că asta e o calitate din ce în ce mai rară. Și-ți spun așa, ca de la femeie la femeie.

Cu drag,
Cosmina

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

2 Comments

Leave Your Comment