Femeile nu închid uși

Femeile nu inchid usi

Femeile nu închid uși, le lasă deschise. Pentru orice eventualitate. E ca și cum ar avea nevoie întotdeauna de o roată de rezervă. Sunt femeie, am făcut asta dintr-un motiv sau altul și cunosc tot atâtea femei care o fac chiar și după ce se presupune că au atins punctul maxim de maturitate.

Poate dintr-o dependență emoțională, din lașitate, din bun-simț sau pur și simplu din teama de a nu rămâne singure. Cumva, singurătatea sperie: e momentul acela când te poți descoperi și e posibil să nu-ți placă ce vezi. Așa că e mai comod să-ți ocupi timpul cu altcineva. Și totuși de ce să facem asta, fetelor? De ce să nu ne asumăm ceea ce suntem și să învățăm să ne iubim mai mult? Oare n-ar fi mai sănătoasă o singură direcție?

Femeile nu inchid usiCred că atunci când femeile nu închid uși, de fapt se expun la suferință. Și n-ar fi asta o problemă dacă n-ar mai trage și alte persoane în mocirla lor. De ce să faci asta? De ce să nu fii în postura de a ține capul sus oricând? De ce să ții o ușă deschisă, chiar și atunci când bate crivățul? Pentru că e mai bine lângă căldura focului? Pentru că ne apucă tremuratul numai la gândul că am putea închide ușa aia? E deranjant. E deranjant să auzi tot timpul scârțâitul ei. E deranjant să știi că oricând poate intra cineva și să te ia de lângă focul care te încălzește.

Asta e realitatea. Există femei care măcar o dată-n viață, nu au curaj să închidă ușa brusc. Dacă i-ar închide ușa-n nas dragostei? Dar dacă nu mai pot deschide apoi? Dacă nu va mai intra niciodată cineva mai bun? Sigur că există și femei care închid ușa cu toată puterea lor și aruncă imediat cheia. De ce să mai fie rănite din nou? De ce să aștepte să vadă cine le poate călca pragul casei?

Simt nevoia de normalitate. De femei care au înțeles că un bărbat care vrea cu adevărat să intre în inima lor, vine și fără să fie invitat, fără uși deschise, fără chei ascunse sub preș.

Sursă foto: christinatheartist.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

2 Comments

 1. Reply
  Marina C

  Te cam contrazici.Intr.un alt articol,precizai faptul ca numai „proastele” lasa usi deschise.Acum,citind prostia asta ,imi dau seama ca, de fapt, toate femeile lasa usi deschise.Daca ai un punct de vedere, sustine.l pana la capat:)!

  1. Reply
   Cosmina Post author

   Dar n-am spus că toate femeile își lasă uși deschise, ci doar că femeile fac asta pentru orice eventualitate. Era mai degrabă o diferențiere între femei și bărbați. Mai jos, în articol, am spus că există femei care fac măcar o dată-n viață asta. (deci nu toate femeile lasă uși deschise).

Leave Your Comment