Femeile independente vor să fie dominate

Femei independente

Poate că nu se potrivește caracterul lor puternic cu dominația, însă acesta este adevărul: femeile independente vor să fie dominate. De la cea mai simplă femeie până la tipa care conduce o companie cu sute de angajați, în relațiile cu bărbații, vrem să fim dominate. Și când spun asta, nu mă refer la dominația fizică, ci mai degrabă la dominația intelectuală și cea din dormitor.

Femeile independente au nevoie să fie întoarse cu fața la perete când se așteaptă mai puțin și să se bucure de ceva atitudine bazată pe testosteron. Până la urmă nu știu cărei femei i-ar plăcea să aibă lângă ea un bărbat mai puțin „puternic”, irațional și lipsit de inițiativă.

Psihologii spun că femeile au latura emoțională mai dezvoltată decât bărbații și că acesta este motivul pentru care vor căuta constant un bărbat care să le stimuleze intelectual și emoțional.

Femei independenteDespre inițiativa bărbaților ce să mai spun? Oricât de frumos, deștept și orice alte calități ar avea, un bărbat fără inițiativă este ca o legumă pentru noi. Nu ne place să fim noi cele care luăm decizii, deși uneori suntem obligate, nu ne plac bărbații lipsiți de încredere, deși suntem dispuse să-i împingem din spate de fiecare dată când au nevoie și nu ne place să ajungem în stadiul de a cere.

Probabil că ai auzit în nenumărate rânduri că femeile sunt un mister sau că pe femei nu le înțelege nimeni. Nu e chiar așa și ți-o spune o femeie. E suficient să previi discuțiile interminabile, infidelitatea și discursurile dramatice. Sunt lucruri care afectează pur și simplu libidoul intelectual al unei femei. Asta numai atunci când vorbim despre o femeie independentă pentru că femeile dependente sunt femei sigure. Până la un punct. Femeia care depinde de voi, va sta liniștită acasă, pregătind o supă și dispusă să vă ierte atunci când vă atingeți de alta, dar femeia independentă? Câți dintre voi ați risca să vă petreceți clipe lângă o astfel de femeie, când știți că va pleca fără să stea pe gânduri dacă o altă femeie își va face apariția în viața voastră? Sau câți dintre voi puteți suporta faptul că o femeie independentă se leagă de un bărbat numai datorită sentimentelor?

Femeile independente vor să fie dominate. Problema e cine se încumetă să facă asta?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment