Femeile – Ce-si doresc femeile?

Femeile – Ce-si doresc femeile?

Femeia este o specie umana complexa, dar mai ales greu de inteles. Sa-ti pui intrebarea „Ce-si doresc femeile” si sa incerci sa gasesti un raspuns este cel mai viteaz lucru pe care il poti face.

Ei bine, sunt femeie si fac parte din categoria celor care si-au cam dat seama ce vor. Spun asta, pentru ca sunt multe femei care habar nu au cine sunt si ce vor.

Iata cam ce isi doreste o femeie si ce ar trebui sa stii tu:

1. Siguranta : indiferent ca vorbim despre o femeie puternica (profesional) sau nu, toate ne dorim intr-o oarecare masura un barbat care sa ne ofere siguranta. Sentimentul acesta poate veni fie dintr-o stabilitate financiara, fie dintr-o personalitate puternica sau pur si simplu dintr-un fizic impunator. Multe dintre femei nici nu-si dau seama de alegerile pe care le fac. O femeie care prefera un barbat inalt, dar nu stie sa spuna de ce, are nevoie de fapt de cineva care sa o sprijine.

2. Actiune : daca intrebi fiecare femeie in parte ce isi doreste de la un barbat, toate vor spune ca vor stabilitate. In basmele cu zane si printi, da, stabilitatea este ceva frumos, insa toate ajung sa se plictiseasca si sa vada in ograda vecinului. E o chestiune valabila pentru ambii parteneri. Trebuie sa vii mereu cu ceva nou in relatie, insa atentie sa nu exagerezi!

3. Dur, dar sensibil : noi vrem combinatia ideala, un barbat bun la toate! Un barbat care sa fie dur atunci cand avem nevoie sa fim aparate, dar sa fie si sensibil atunci cand noi suferim datorita.. unei unghii rupte. Ne place sa fim alintate de barbatul perfect, ne place sa avem ce altele nu pot avea si ne place sa gustam sentimentul asta. Ne plac barbatii-sefi, care taie si spanzura la job, dar cand ajung acasa sunt inmuiati cu totul, pentru ca li se urca fetita in gat si ii striga „tati, tati!”

4. Orice femeie isi doreste un barbat care sa tina cont de parerea ei si care are suficient curaj sa ii ceara ajutorul atunci cand are nevoie.

Tips: O femeie Nu isi va dori niciodata sa fie comparata cu mama lui!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

2 Comments

Leave Your Comment