Femeie, nu mai alerga după bărbați!

Femei

Așa aleargă unele după bărbați de parcă sunt la maraton și numai astfel ar câștiga premiul cel mare! Știu că ne ticăie ceasul, dar pe cuvântul meu dacă rezolvați ceva cu un comportament de lipitoare. Și mai știu și că există presiune socială, dar femeie, nu trăiește nimeni în locul tău și jur că ai tot dreptul să-ți faci viața după cum dorești tu și nimeni altcineva!

Lasă bărbatul să facă ce vrea!

Crezi că dacă stai cu ochii pe ceas și îl urmărești tot timpul când e online pe Facebook sau Whatsapp, îl faci mai fidel? Nu! Dacă vrea să te înșele, o poate face oricând, iar tu nu ai nevoie să te transformi într-un soi de Sherlock Holmes, pentru că draga mea, vei simți. Așa suntem noi: simțim când ceva e în neregulă! Așa că mai bine consumă-ți energia cumpărând lenjerie sexy, uitându-te la filmele pentru adulți sau pe o ciorbă. Orice, dar nu te băga în viața lui! Orice, dar nu te irosi îmbrățișând absurdul.

Și tu și el aveți nevoie de libertate.

Și tu și el aveți nevoie de încredere unul în celălalt. În fond, lipsa de încredere apare din cauza fricii, dar știi ce? Frica nu apare decât atunci când ai trecut deja prin acțiunea care ți-o provoacă și dacă încă ești vie și-mi citești cuvintele, înseamnă că mai rău de atât n-are ce să ți se întâmple! Și atunci? De ce să te transformi în ceva ce niciun bărbat nu și-ar dori? Zic și eu! De-o fi să te vrea în viața lui, o să știe să te țină, dar dacă amărâtul e încă necopt sau nehotărât, de ce să-ți bați capul? De ce să te obosești să-l aduci tu „pe drumul cel bun”? Nu mai bine ai grijă de viața ta? Sau de prietenii tăi?

Posesivitatea vine din nesiguranță

Că recunoști sau nu, când simți că vrei să deții controlul asupra relației tale, te numești o femeie lipsită de încredere, iar ăsta nu e un lucru rău. Am fost și eu, au fost și altele, dar asta nu înseamnă că nu poți să lucrezi la ceea ce te împinge să faci asta. Ia-ți un job, fă-ți un business, du-te la coafor mai des, fă orice te face să te simți încrezătoare. Când ai încredere în tine, nu te simți doar tu mai bine, ci și ceilalți din jurul tău. Așa că nu mai alerga după bărbați, că nu s-au terminat toți ăia buni.

Copil poți să faci și la 20 de ani și la 40, ovule să ai, că în rest, medicina evoluează. Și apoi, decât să faci un copil doar de dragul de a-l face sau că așa spune lumea, mai bine adopți un câine sau pisica sau ce vrei tu!

Copilul nu se face din egoism, ci pentru că vi-l doriți amândoi. Copilul nu se face nici ca să vă întărească relația, ci pentru că sunteți amândoi pregătiți pentru asta! Așa că, nu mai alerga după bărbați și bucură-te de ceea ce ai. Nu mai încerca să-l stăpânești, căci bărbatul nu e un lucru de care să te agăți și să-l târâi după tine! Sau ție ți-ar plăcea să stai într-o lesă și să execuți atunci când strigă „culcat”?

Luați-vă bărbați care să vă iubească și mai mult decât atât, care să vă respecte! O să vă fie suficient. Restul e poveste!

Cu drag,
Cosmina

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment