Femeia tută – Unde, cine și de ce există

Femeia tută – Unde, cine și de ce există?

Astăzi simt nevoia să fiu sarcastică.. și rea. Femeia tută chiar există și este săraca atât de tută, încât mă bușește râsul într-o situație aproape tragică, aș spune eu..!

Întâi să clarificăm cine este femeia-tută: femeia tută este o specie cu sâni mai mari decât propria materie cenușie, de regulă se crede și frumoasă și deșteaptă, dar asta nu înseamnă că are dreptate, pentru că tocmai am spus, materia cenușie este precară. Femeia-tută este ca un pom de Crăciun, își etalează luminițele sau zorzoanele în prezența oricărui bărbat-bine, se dă cu o tonă de parfum să atragă atenția, căci despre asta este vorba (cel mai probabil același Alien de la Thierry Mugler pe care îl folosesc toate tutele de câțiva ani încoace) și se îmbracă sumar, oricând, oriunde. Ce dacă e iarnă? Și ce dacă se pozează în hainuțe mici-mici la perdeaua aia vintage din sufragerie? Și ce dacă o mai pune și pe Facebook cu o descriere lacrimogenă? Aceasta este femeia-tută. Nu vă faceți griji, le recunoașteți ușor, pentru că au un soi de uniformă: fustă scurtă (cel mult două degete peste fund), tocuri roz sau animal print de 12 cm, dacă nu e fustă, poartă colanți lucioși și corset din imitație de piele la care adaugă un smokey eyes cu mult negru și ruj roz turbat.

Unde o găsim pe femeia-tută?

Dumnezeule mare, e peste tot! O văd la birou, o văd pe stradă, o văd în mașini scumpe conduse de tot felul de complexați, o văd pe Facebook (pe Facebook văd mai multe chiar), o văd și la tv spunând nimic, dar în același timp constat că nu-i mai tace gura.. Cea mai tută dintre tute mi se pare femeia care se crede inteligentă, deși nu este. Și spun inteligentă pentru că există o diferență între a fi inteligent și a fi deștept, iar tuta, trebuie să recunoaștem că are și ea atuurile ei. Dacă simțiți vreodată nevoia de a vă petrece puțin timp cu o astfel de femeie, vă recomand să mergeți în club, pentru că e un fel de reuniune a tutelor. Atenție, însă, tutele își doresc să fie abordate precum niște doamne, chiar dacă sunt despuiate și au invitația scrisă-n frunte!

De ce există tutele?

M-am gândit mult la întrebarea asta, m-am fâstâcit, m-am enervat, dar cred că știu de ce! Pentru că bărbații au nevoie să facă diferența dintre o femeie de calitate și una cumpărată la balot. Și cum ar putea bărbatul să-și aprecieze femeia care știe să fie feminină, inteligentă și de bun-simț, dacă nu ar încerca și marfă de proastă calitate? Să vă dau un exemplu, știți acei pantofi frumoși Louboutin contrafăcuți? Sunt ambalați aparent frumos, dar când îi încălțați se desfac din toate colțurile. Asta este femeia tută – ceva ce nu poate fi niciodată, un original.

Și pentru că nu vreau să se supere tutele pe mine, promit că voi face o descriere a tutei și în varianta masculină, căci există! Din același motiv..

Dacă ți-a plăcut acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Iată câteva exemple care se pot încadra la categoria TUTĂ:

P.S.: Lipsa de atenție naște TUTE!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment