Femeia la control – Invata sa te iubesti

Femeia la control – Invata sa te iubesti

Nemultumirea femeilor de aspectul fizic vine de cele mai multe ori din cauza neimplinirilor pe alte planuri, asa ca te rog, du-te la oglinda si studiaza-te: daca incepi sa-ti gasesti defecte si iti displace ceea ce vezi, gandeste-te ca asta va fi si perceptia celorlalti despre tine.

Corpul femeii si fata pot fi folosite precum o masca frumoasa, cu care poti acoperi cele mai negative ganduri ale tale, temerile, insecuritatea, insa ce te faci atunci cand ajungi acasa si renunti la machiaj, la hainele frumoase care te avantajeaza, cand ramai doar tu si cu gandurile tale? Le poti infrunta sau pur si simplu, le eviti, cautand orice alta ocupatie!

Daca tu esti cea care isi ignora corpul, atunci de ce nu-ti place ceea ce vezi in oglinda? Te plangi ca ai colacei, ca te-ai ingrasat, ca nu te mai incape nimic, ca nu ai job, ca nu-ti place ce faci la job, ca nu ai un iubit, dar fii sincera cu tine si vezi daca ai incercat cu adevarat sa faci ceva cu viata ta!

Poti fi invidioasa pe prietenele tale, ca au un iubit, dar tu ti l-ai dorit cu adevarat? Poti fi invidioasa pe proiectele prietenilor tai, dar tu chiar ai incercat sa faci ceva? Sau astepti doar sa ti se ofere? Lucrurile nu pica din cer, deci ar fi bine sa te aduni si sa iti iei viata in piept.

Motiveaza-te singura, cauta-ti calitatile, daca le uiti, scrie-le pe o hartie si lipeste-le acolo unde iti petreci tu cel mai mult timp. Lucrurile bune apar atunci cand tu esti linistita, cand esti pregatita sa primesti si sa oferi in schimb bucurie, nu alege sa ramai o ignoranta care isi plange de mila intre patru pereti!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment