Femeia care înșală – De ce înșală femeile?

Femeia – ființă gingașă, sensibilă și răbdătoare. Dar ce ne facem cu acele femei care ajung să înșele? Când înșală o femeie care cândva te-a iubit? Și de ce?

Femeile nu știu să înșele pur și simplu, însă dacă o fac, există posibilitatea să se îndrăgostească. Și dacă despre bărbați am spus că înșală  pentru că au nevoie să-și dovedească bărbăția sau pur și simplu le permit genele, femeile funcționează altfel. Femeile înșală când nu au suficientă afecțiune din partea partenerilor, când nu au parte de atenție sau când încep să se simtă singure. Și pentru asta, vinovați sunteți voi, bărbații.

femei care inseala

Femeia, ființă gingașă, înșală pentru că nu are curaj să pună punct unei relații care îi face rău, pentru că, singură fiind devine o pradă ușoară, pentru că poate vedea toate lucrurile care îi lipsesc în propria relație .. în altă parte. Și atunci începe să-și dorească. Și dacă o femeie își dorește un lucru, fiți siguri că îl va obține!

Sigur că există și femei disperate după atenție sau lipsite de încredere în propria persoană, dar pe acele femei le puteți eticheta încă de la început.

Uneori, singurii vinovați pentru greșelile femeilor sunteți chiar voi, bărbații! Și da, puteți spune că sunt feministă convinsă!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment