Femeia ar trebui să vină cu instrucțiuni de folosire

Femeia ar trebui să vină cu instrucțiuni de folosire

Da, sunt femeie și știu cât de complicate suntem uneori. Atât de complicate, încât suntem un mister chiar și pentru noi.

De câte ori ai întrebat o femeie ce are? Și de câte ori ți-a răspuns ea: Nimic. Sau de câte ori un Nu înseamnă de fapt Da? Eram și eu cândva așa și acum încerc să înțeleg de ce. Poate o doză de orgoliu și puțină dorință de a avea oameni în jurul meu care îmi înțeleagă comportamentul fără să pună prea multe întrebări?

Se întâmplă adesea să aud din partea bărbaților că femeile sunt complicate. Da, sunt complicate, dar până la o vârstă. O femeie care atinge punctul maxim de maturitate, va înțelege cât de importantă este comunicarea și că nu este nimeni dator să prevadă tot ce gândește ea. Sunt femeie și admit că există unele personaje feminine cărora le place drama, dar dragii mei cititori, o astfel de femeie nu are ce să caute în viața voastră! Mă gândesc serios că ar trebui să le faceți cumva să se uite la filme de acțiune sau istorice, pentru că telenovelele își pun amprenta asupra comportamentului feminin.

Lăsând la o parte acest comportament extremist, femeile nu sunt foarte complicate. Ne dorim să fim înțelese când avem faimoasele stări de depresie lunare, ne dorim protecție pentru că ne plac bărbații puternici, ne dorim susținere și încurajare din partea voastră, ne dorim să știm că suntem frumoase, dar mai ales ne dorim să simțim că ne iubiți.
Femeile au o vanitate aparte și nu vor înțelege niciodată de ce colega de birou primește flori la muncă și ele nu, așa că uneori trebuie să fiți atenți și la aceste mici detalii, atât de neimportante pentru o întreagă societate, dar de mare valoare pentru noi, femeile.

Eu, femeie de aproape 26 ani, încă am o nelămurire cu privire la sexul feminin: De ce încă există femei cărora le plac relațiile complicate? Acele relații care sunt doar ca să fie și de ce se agață cu dinții de ceva ce sunt conștiente că nu va merge niciodată?

Fetelor, tinerețea este cea mai frumoasă, dar și cea mai scurtă, așa că renunțați la relațiile găunoase și optați pentru ceva mai bun! În fond, nici singurătatea nu este la fel de acră precum o relație nepotrivită!

Dacă ți-a plăcut acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment