Femeia adevărată vs. femeia șablon

Femeia adevărată este o artă. Înseamnă ceva mai mult decât tocuri înalte, unghii lungi și părul mereu coafat. A fi o femeie adevărată depășește cu mult nivelul epidermei, însă partea bună a lucrurilor este că feminitatea, atitudinea și senzualitatea se învață, căci nu te naști femeie, ci devii una. Însă ce se întâmplă când nu poți depăși nivelul epidermei? Te mai numești femeie adevărată?

Societatea, revistele, site-urile de frumusețe te învață reguli. Reguli despre cum să te comporți, cum să te îmbraci, ce priorități să ai, cum să seduci un bărbat, însă toate la un loc nu te transformă într-o femeie adevărată.

Care sunt diferențele dintre o femeie adevărată și o femeie șablon?

Femeia adevărată are planuri și le poate duce până la capăt singură dacă își dorește asta, ba mai mult decât atât știe să accepte o prezență masculină în viața ei și să-i permită să facă parte din tot ceea ce numește plan. Femeia șablon este preocupată doar de propriul ambalaj pentru că fără el nu ar putea să atragă un bărbat lângă ea.

Femeia-adevarataFemeia adevărată are încredere în ea și nu are nevoie să-și controleze bărbatul pentru că timpul ei este prețios. Femeia șablon știe că „frumusețea” ei este trecătoare sau supusă unui standard pe care oricare femeie îl poate avea și poate deveni un soi de femeia-căpușă.

Femeia adevărată știe să pună mâna pe un bărbat fără să transforme canoanele frumuseții într-un altar la care să se închine zi de zi. Femeia șablon prinde un bărbat punându-și la bătaie trucurile pe care le știe în pat. *Pe termen scurt dă rezultate, dar apoi ce faci?

Femeia adevărată știe ce să facă în timpul în care este pe cont propriu și fiecare minut devine prețios. Femeia șablon intră în panică și începe să defileze acolo unde știe că are potențial.

Femeia adevărată știe să-și aducă bărbatul acasă, știe să obțină la fel de mult pe cât oferă. Femeia șablon își vinde pachetul de frumusețe pe minute de plăcere.

Femeia adevărată își cunoaște adevărata valoare, pe când femeia șablon este tot timpul îngrijorată că standardele ei de frumusețe pot păli în fața altei femei.

Femeia adevărată nu pune fiecare bărbat pe care îl întâlnește în aceeași oală cu unul care a dezamăgit-o. Femeia șablon știe și pe bună dreptate că va fi folosită și a doua oară pentru calitățile ei de amantă, devenind toți niște nenorociți.

Femeia adevărată știe să se facă răsfățată fără să ceară, femeia șablon urlă în gura mare că sunt atâția care le-ar pune lumea la picioare doar pentru că sunt „frumoase”.

Femeia adevărată este atentă la detalii și se retrage subtil dacă simte că un bărbat nu este pe aceeași lungime de undă cu ea. Femeia șablon se zbate ca un pește pe uscat până când stoarce și ultima picătură de atenție din partea unui bărbat.

Femeia adevărată știe să fie gâtul unui bărbat și să-l lase în față atunci când vrea să strălucească. Femeia șablon așteaptă să fie pusă pe un piedestal.

Și cu toate astea, percepțiile bărbaților în ceea ce privește femeile sunt la fel de disturbate precum femeile care trăiesc după regulile unei societăți superficiale.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment