Femeia adevarata din viata ta – Care este profilul unei femei adevarate

Femeia adevarata din viata ta – Care este profilul unei femei adevarate

Femeile adevarate sunt acele persoane care pot uimi barbatii, care indura si cara poveri pe umeri, insa isi pastreaza intotdeauna o doza de bucurie in suflet si stie cum sa emane fericire celor dragi.

Femeia adevarata zambeste cand isi doreste sa urle, canta atunci cand isi doreste sa planga, dar plange de fiecare data cand este fericita. O femeie se va impotrivi nedreptatilor si va lupta pentru lucrurile in care ea crede. Nu va accepta niciodata „nu se poate”, daca stie ca exista o solutie mai buna. Femeile adevarate sunt mame si isi joaca rolul excelent, vor plange cand copiii lor vor avea succes, se bucura daca aud de o nunta sau un botez, plang daca isi pierd o persoana draga si totusi gasesc putere chiar si atunci cand pare ca s-a irosit.

Femeile adevarate pot sta in spatele unui barbat si sa il ridice de fiecare data cand cade, femeile adevarate stiu sa fie mame, sotii, amante, prietene, gospodine si femei de cariera in acelasi timp, fara sa se planga.

O femeie adevarata face totul pentru a-ti dovedi ca ii pasa de tine, muta muntii si strabate lumea pentru bunastarea oamenilor dragi ei. Femeia adevarata este o eroina.

In viata fiecaruia dintre noi exista o astfel de femeie si cu siguranta ar trebui sa ii multumim si sa ii fim recunoscatori pentru tot ce face.

Femeia adevarata din viata mea este: mama. Tu ai o femeie adevarata in viata ta?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment