Femei invidioase și frustrate – De ce sunt femeile rele?

De ce se urăsc femeile între ele? De ce femeile ajung să trăiască sentimentul de “ranchiună” atât de intens şi să-şi dorească atât de mult să facă rău?

Se bat pe bărbaţi, se întrec în frumuseţe, fac comparaţii tot timpul, sunt într-o luptă continuă. De ce? Care este motivul pentru care femeile sunt atât de competitive? Să fie oare lupta pentru bărbaţi? Să fie asta cauza pentru care ea trebuie să fie cea mai frumoasă, ea trebuie să fie cea mai bună? Oare femeile conştientizează că bărbaţii sunt atraşi de femeile amazoane, cele bătăioase? Uneori, în funcţie de educaţie şi “rangul” lor, femeile ajung chiar la păruială şi îmbrânceli. Dar de ce femeile devin extrem de răutăcioase şi egoiste?

Principala frustrare a femeilor pleacă de obicei de la aspectul fizic. O femeie care nu se simte bine în pielea ei, va avea grijă să fie foarte critică cu altele. De ce ajunge o femeie să fie frustrată?

Pentru că e prea slabă, are sânii prea mari? Prea mici? E grasă? Are acnee? Nu e capabilă să ţină un bărbat frumos lângă ea? Problema cea mai mare intervine atunci când astfel de femei nu realizează că au probleme cu ele însele şi atunci nu se mai opresc în a face rău.

Le va fi ruşine să recunoască problema lor sau nu o vor accepta niciodată, dar nu le va fi ruşine să mintă, să inventeze şi să bârfească precum nişte mahalagioaice la colţ de stradă.

Astfel de femei se bat cu pumnul în piept ca sunt femei de onoare, demne şi binevoitoare, însă când te aştepţi mai puţin te lovesc pe la spate.

Cea mai periculoasă femeie este cea nefericită. O femeie nefericită va fi întotdeauna invidioasă pe fericirea altora şi va încerca cu orice preţ să o distrugă. De ce? Ce ar avea de câştigat prin asta? Nimic, însă femeia seacă la suflet se va simţi bine şi mulţumită că a mânjit fericirea altora.

Femeile devin geloase pe prietenelor lor cu bărbaţi puternici, care şi-au întemeiat o familie, care au o carieră de succes sau care sunt intelectuale. O femeie cu comportament de necioplită, va condamna o femeie fină şi delicată, nu va recunoaşte niciodată educaţia ei, ci o va numi “perversă”, “vicleană”.

Ce e de făcut atunci când eşti înconjurat/ă de astfel de femei? Cum faci să treci peste răutăţile altora?

Dacă faci parte din categoria femeie delicată sau bărbat deştept, încearcă să vezi dincolo de ceea ce poate vorbi o astfel de femeie şi să nu-i permiţi să-ţi afecteze fericirea în niciun chip. De câte ori nu ai auzit “Dacă nu e al meu, atunci să fie al nimănui”?

Cele mai multe femei criminale sunt cele care au făcut obsesii, cele care sunt lacome sau cele rănite în dragoste.

Tu ce fel de femeie eşti?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

5 Comments

 1. Reply
  Gigel

  1. Femeia = un animal pur instinctual in cautarea de noi puli 24/7 (toate)
  2. Ma bucur fantastic pentru masculinizarea ei si lipsa de satisfactie sexuala pe care o experimenteaza tot mai mult si tot mai multe.
  3. Mictionez pe tine si pe articolul tau, incerci sa te disociezi de cele complexate de parca tu nu ai fi la fel.
  4. Ma bucur ca cel putin in ultima decada, vulva nu ne mai este prezentata ca fiind gingasa/iubitoare/altruista etc, ci ca un tonomat pentru falus
  5. Sa ma platesti si nu te-as fute la cat esti de ipocrita.
  6. Nu te mai da afacerista, intr-un final esti tot o pizda.
  7. Iti dau un sfat, daca vrei sa fii fututa, incearca sa vorbesti cat mai putin.

 2. Reply
  Edy

  răutatea asta a lor vine din frustrari și neputințele lor și educația chiar… Făcând asta încearcă sa se compenseze într-un fel sa se simtă mai bine.. Și în consecință încearcă prin orice mijloace sa creadă ca pot tot și nu vor sa accepte realitatea

Leave Your Comment