Femei disperate – De ce pun bărbații pe fugă?

Femei disperate – De ce pun bărbații pe fugă?

Femei, neveste, cum s-or numi ele, uneori sunt atât de disperate, încât nici măcar eu nu pot să le înțeleg, dar un bărbat? Trebuie să recunoaștem că bărbații au fost programați pentru a cuceri, nicidecum pentru a fi invers.

Cine sunt femeile disperate?

Cu riscul de a fi răutăcioasă, femeile ajung să fie și să se comporte precum niște disperate când tinerețea lor a fost irosită pe aventuri fără final, când se simt frustrate, complexate sau pur și simplu când maturitatea lor emoțională lasă de dorit. Ele pot deveni periculoase cu atât mai mult dacă și-au adaptat strategiile la jungla modernă în care trăim.

Se pare că bărbații sunt speriați de îngrădirea libertății, fie ea la orice vârstă, motiv pentru care femeile disperate îi pun pe fugă mai devreme sau mai târziu!

Femei disperateCum recunoști o femeie disperată?

Fii tu cel care inițiază o discuție legată de căsătorie, copii, familie, în general despre angajamentul unei relații și încearcă să afli ce își dorește. De regulă, femeile care intră în panică sunt cele mai periculoase: nu numai că fac alegeri de conjunctură, dar îți pot face și viața un calvar. Își vor dori să te controleze, să dispară toată prezența feminină din jurul tău, cât despre prieteni, îi vor prefera pe cei însurați pe care să-i iei de exemplu.

Femeile disperate nu sunt doar cele care vor să pună mâna pe un bărbat într-un timp relativ scurt, ci și cele care devin isterice, absurde, posesive, geloase fără motiv.

Vouă, cele care ați ajuns în pragul disperării, nu vă pot spune decât că trebuie să lăsați bărbatul să-și facă treaba: ei să rămână vânători, iar noi, căprioare gingașe să alegem vânătorul potrivit. Restul e cancan!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment