Femei care pun bărbații pe fugă!

Femei care pun bărbații pe fugă? Da, există câteva tipuri de femei pe care bărbații nu vor să le vadă în preajma lor! Te-ai întrebat vreodată de ce ești încă singură? Poate că nu ai ales bărbatul potrivit sau poate că nu ai fost ceea ce orice bărbat și-ar dori.

Iată câteva tipuri de femei de care bărbații fug mâncând pământul:

1. Domnișoara disperată: acest tip de femeie este acea domnișoară care zâmbește acum și în următoarele minute se transformă într-o maniacă demne de filmele thriller. Te recunoști? Relaxează-te și acceptă faptul că nu toți bărbații sunt la fel, așa că încearcă să ai puțină încredere.

femei-care-pun-barbatii-pe-fuga2. Domnișoara PRINȚESĂ: La prima vedere este perfectă, deci bărbații nu ar trebui să o ocolească, cel puțin pe termen scurt. Domnișoara prințesă este acea femeie capabilă să doarmă machiată numai să o vezi dimineața „ca scoasă dintr-o cutie frumos ambalată”. Problema este întreținerea ei pentru că se așteaptă să fie tratată regește fără să ofere nimic în schimb. Te recunoști? Am o veste pentru tine: fiecare femeie își așteaptă și își dorește prințul visurilor ei, însă de la prinț la sclav este o diferență.

3. Domnișoara feministă: Acest gen de femeie este oarecum îmbufnată tot timpul. Indiferent peste ce bărbat va da, îi va găsi câte ceva în neregulă: Dacă bărbatul este prea încrezător în forțele proprii, femeia feministă va spune că face pe cocoșul, dacă pare timid va spune că este un papă-lapte, dacă este un bărbat care ține la aspectul lui fizic va spune că este un snob care în care nu poate avea încredere. Oricum ar da-o, ceva este în neregulă. Te recunoști? Trebuie să-ți schimbi modul de gândire chiar dacă ai fost rănită, umilită sau dezamăgită de bărbați în general. Sunt convinsă că nu toți bărbații sunt niște scursuri în care nu poți avea încredere.

4. Domnișoara sensibilă: Bărbații preferă femeile care par slabe pentru că au nevoie să se simtă macho pe lângă ele, însă există o limită fină între a părea vulnerabilă și a fi prea sensibilă. Femeia prea sensibilă plânge din orice, are nevoie de asigurări și reasigurări din partea lui, vrea dovezi că o iubești 24/24 și sms-uri siropoase. Bărbații au nevoie să respire, de fapt toți avem nevoie de asta, altfel există riscul să devii un soi de femeia-căpușă.

5. Domnișoara ANALIST: Are prostul obicei să despice firul în patru: Oare ce-a vrut să spună cu asta? Oare ce urmărește dacă mi-a spus că sunt frumoasă? Dacă ai grijă să îi pui și lui astfel de întrebări, bietul bărbat va crede că are de-a face cu o maniacă prea ocupată să-și pună întrebări prostești în loc să-și vadă de relația lor.

6. Domnișoara plângăcioasă: Oamenii care se plâng în general sunt respinși. Cine și-ar dori să aibă alături o persoană care în loc să ia taurul de coarne, se plânge non-stop? Este în firea bărbaților să-și proteje femeile, însă niciunul nu-și dorește alături o femeie care să nu fie în stare de nimic.

7. Domnișoara GELOASĂ: Puțină gelozie prinde bine, însă puțină! Bărbații fug ca dracu de tămâie când dau peste femei care devin sociopate doar pentru că se uită o altă femeie la el. Ar trebui să te bucuri, înseamnă că ai un bărbat frumos și care până la urmă îți aparține.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment