Femei care iubesc prea mult – obsedate?

Te-ai întrebat vreodată dacă ești una dintre acele femei care iubesc prea mult, până ajung obsedate? În esență, femeile care iubesc prea mult sunt obsedate de dragostea și de afecțiunea partenerilor indisponibili. Această indisponibilitate poate fi cauzată de probleme, precum narcisismul, teama și evitarea intimității, accese de furie, incapacitatea de a se atașa, dar și nenumărate probleme de personalitate care-i transformă în parteneri necorespunzători pentru o relație fericită și longevită. Cu toate acestea, există femei care sunt obsedate și de bărbați care știu că nu le vor face fericite niciodată. Motivul acestei nefericiri este faptul că urmăresc întotdeauna să obțină dragostea de la cineva care nu le poate satisface dorințele de iubire, siguranță și securitate.

1. Spune da, atunci când vrea de fapt să spună nu
Unele femei au tendința de a accepta anumite lucruri într-o relație, când de fapt nu-și doresc cu adevărat. Acesta este unul dintre semnele conform cărora aceste femei iubesc prea mult. Deși alege lucruri și situații care nu o fac fericită, doar pentru a-l face fericit pe partener, nu este drept față de ea. Inima i se va umple cu furie și resentimente pentru o lungă perioadă de timp. Lipsa de comunicare și sentimentele de furie vor duce la deteriorarea relației, chiar la despărțire.

Femei-care-iubesc-prea-mult-obsedate2. Își abandonează prietenii
Din punctul de vedere al unei femei obsedate, este ușor să fii într-o relație. Partenerul devine cel mai bun prieten al său, iar timpul petrecut cu el este singurul care contează. Femeia care iubește prea mult decide că iubitul este cel mai important lucru din lume și își va schimba planurile făcute cu prietenii, dacă el vrea să petreacă timp cu ea. Ar putea decide chiar să-și abandoneze prietenii complet. Totuși, pentru ca o relație să funcționeze, ai nevoie de o viață echilibrată, care include și prieten. Nu vrei să pui o presiune prea mare asupra relației, pentru că nu este o strategie care funcționează și s-ar putea transforma într-un drum anevoios spre despărțire.

3. Este fericită doar când e în preajma lui
Femeia obsedată va descoperi că este fericită doar când este cu partenerul și se simte tristă sau are o părere proastă despre sine atunci când este singură. Pentru a aloca fericirea ta în jurul altei ființe umane este cu siguranță un semn că faci parte din femeile ca își iubesc partenerul prea mult. Este important să te asiguri că fericirea ta vine din interior și nu se bazează pe factori externi, pentru că îți vei pierde capul în relație.

4. Își pune partenerul pe un piedestal
Acest lucru o va face să se compare mereu cu partenerul, să-și disprețuiască sentimentele de nevrednicie și să creadă că nu este la fel de special ca el. Bineînțeles, nu este adevărat. Problema cu situarea partenerului pe un piedestal îl va face pe el să simtă că poate face orice. Poate începe să o trateze urât pe femeia obsedată și să o dezamăgească. În acest caz, bărbatul va obosi și va prefera despărțirea.

5. Îi menajează comportamentul urât
Femeia care iubește prea mult își dorește aprobarea și dragostea partenerului și este în stare să-l lase să-i facă orice pentru a le obține. În acest moment, se manifestă relațiile abuzive, iar femeia obsedată îl lasă să o trateze ca pe un gunoi. Dacă ți se întâmplă asta, cel mai bine ar fi să te îndepărtezi de o astfel de relație, pentru că, într-un final, tot se va ajunge la despărțire.

Sursa foto: notiziedelmondo.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment