Femei care iti distrug relatia- De cine sa te feresti

Femei care iti pot distruge relatia – Afla de cine trebuie sa te feresti!

In viata unui barbat pot exista cel putin 5 femei care isi pot baga coada si sa intervina in fericirea voastra. Din pacate exista femei nefericite, frustrate si geloase si barbati naivi care nu vad asta. Ce e de facut cand o astfel de femeie apare in viata ta si intr-un mod pervers va face tot ce poate pentru a-ti face zile negre? Nu foarte multe, probabil.

 

Iata care pot fi cele 5 femei  periculoase:

  1. Mama lui: este prima femeie din viata unui barbat si care va avea o influenta asupra lui, pe care ar fi bine sa nu o subestimezi. Exista o oarecare concurenta absurda a mamelor de baieti, care au tot timpul senzatia ca sunt intr-o continua competitivitate cu partenerele baiatului lor. Nimic mai absurd! Mama si iubita au locuri si atributii cat se poate de diferite. Trecand peste asta, ce poti face atunci cand “soacra” incepe sa-ti faca probleme? Cel mai gresit lucru este sa incepi sa te certi cu ea. Tu niciodata nu vei avea dreptate in fata ei, chiar daca ai argumente solide, iar partenerul tau nu va accepta asta niciodata sa o jignesti. Important este sa o lasi sa greseasca in fata baiatului, astfel incat sa vada singur, fara sa-i atragi tu atentia. Cu siguranta, ca “soacra” nu-si va dori sa-si supere odrasla.
  2. Fosta iubita: daca fosta lui inca face parte din anturajul sau, prezenta ei fi o mare problema pentru tine. Incearca sa nu te compari cu ea, daca s-au despartit inseamna ca relatia lor a avut ceva “lipsuri”. Asigura-te ca iubitul tau nu mai are sentimente pentru fosta lui si incearca pe cat posibil sa vezi daca ea isi mai doreste ceva.
  3. Cea mai buna prietena a ta : se intampla atunci cand povestesti cat de grozav e iubitul tau si cat de frumos se poarta cu tine, ca prietena ta sa dezvolte anumite sentimente pentru partenerul tau. Daca observi ca are un comportament ciudat cand iesiti toti 3, sun-o a doua zi si spune-i ca ti-a reprosat iubitul tau ca i-a lasat impresia asta. O vei pune cumva la curent ca iubitul tau nu este interesat de ea.
  4. Colega de munca: pot avea multe in comun, din moment ce lucreaza in acelasi domeniu. Incearca sa participi la evenimente sau la iesirile intre colegi, fara sa o ataci. Important este sa vada cat de bine va este impreuna si ca nimeni nu poate interveni. Mare atentie insa, sunt femei care fac ambitii si vor dori mai mult sa intervina.
  5. Prietena din copilarie: chiar daca el o vede ca pe o sora, pe parcursul timpului oamenii se schimba. Fizionomia lor se schimba, din cei doi copii se pot transforma intr-un barbat sau femeie foarte atractivi. Daca el nu o vede asa, asta nu inseamna ca ea nu poate aspira la el.

Tips: Fii diplomata atunci cand incerci sa-i reprosezi comportamentul femeilor din viata lui, exista posibilitatea sa cazi tu intr-o lumina proasta.

Cosmina Tudosă

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment