Facebook si relatia de cuplu – Cum iti poate influenta Facebook relatia

Facebook si relatia de cuplu – Cum iti poate influenta Facebook relatia

Cea mai mare retea sociala, Facebook, devine tot mai des motivul certurilor intr-un cuplu. De ce? Poate prea multa ispita? Sau sa fie neincrederea din cuplu? Probabil ca o combinatie de ispita si neincredere este ceea ce duce la subrezirea cuplului, insa sa fie Facebook cu adevarat responsabil pentru asta? Personal, cred ca Facebook doar iti ofera posibilitatea de a alege, dar nevoile tale sunt cele decisive.

Cererile de prietenie, Like-uri, Status-ul relatiei, toate acestea sunt doar niste scuze de care se agata orice persoana slaba, neincrezatoare in propria persoana, dar si in relatie.

Ceea ce aduce Facebook in relatia ta este oportunitatea de a aparea „intrusi”, insa la fel ca Facebook, locul de munca si mediul in care traiti pot fi ispititoare pentru relatie. Prin urmare, renunta la gelozie daca iubitul/a tau/ta primeste like-uri, mesaje sau comentarii de la terte persoane, realitatea poate fi alta.

Tu cu ce probleme te-ai confruntat datorita Facebook-ului?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment