Facebook – Ce spun fotografiile tale despre tine

Facebook – Ce spun fotografiile tale despre tine

Facebook, cea mai mare rețea de socializare, pe cât de mult mă enervează, pe atât de mult îl găsesc util. În afară de promovarea propriului business, Facebook mai poate fi și un loc unde îți poți etala proastele moravuri.

Există riscul să supăr câteva persoane, însă trebuie să lămurim niște detalii: Facebook a apărut de fapt ca o publicație tipărită sau online care se găsea în universitățile americane, în scopul de a ajuta studenții să se cunoască unii pe ceilalți. În condițiile în care a fost conceput pentru un campus universitar, nu se presupune, că studenți fiind, trebuie să păstrăm o limită de decență?

Nu neg faptul că Facebook s-a dezvoltat mai mult decât s-a urmărit inițial, dar oare chiar trebuie să vedem în fiecare zi femei cu buze țuguiate, poziții cu diferite conotații sau îmbrăcate doar în lenjerie intimă? Mă întreb cum te privesc colegii, șeful sau chiar rudele dacă tu postezi astfel de fotografii !

De multe ori, este suficient să te uiți la tipul fotografiilor de profil ca să-ți dai seama ce se ascunde în spatele lor. Femeile care publică de obicei fotografii în costum de baie, lenjerie intimă sau în poziții care lasă loc imaginației sunt fie femei ieftine, fie femei complexate, cu nevoia de a primi complimentele unor bărbați care fac orice să ajungă „aproape” de ele.

Nu vă gândiți că am o problemă personală cu astfel de femei, pentru că nici bărbații nu sunt mai departe. Există astfel de specimene și în varianta masculină și mai există acei bărbați care se prostesc până la un nivel atât de mediocru, încât simt nevoia să-și publice orice urmă de educație. Mi se par groaznici bărbații care postează fotografii când se machiază, când se îmbracă în femei, când sunt prea apropiați de alți bărbați sau când au băut peste măsură.

Nici despre persoanele care au fotografii numai de la petreceri, noapte de noapte, nu am cuvinte de laudă: îmi lasă senzația că nu mai au nimic altceva de făcut, ori noi nu vrem să cunoaștem astlfe de oameni.

Tu ce părere ai despre propriul tău profil de Facebook? Este unul care te reprezintă?

P.S. Pozele acelea când stai cu spatele la aparat, uitându-te peste umăr și rochia ta abia te acoperă, sunt chiar penibile! *Ieftine, pardon.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment