Extensii de gene fir cu fir în București – Alexis Eyelashes

De o săptămână port extensii de gene fir cu fir 4D și mă declar mai mult decât mulțumită. M-am gândit destul de mult înainte de a lua decizia asta pentru că sunt adepta unui look natural, însă genele pe care le folosesc nu sunt foarte lungi și nici prea groase (lungimea lor o alegeți voi, eu am optat pentru 12 – cele mai scurte).

Prima întrebare pe care mi-am pus-o înainte a fost dacă nu cumva îmi vor cădea și genele mele odată cu extensiile lipite. A trecut o săptămână de atunci și nu mi-a căzut decât o geană naturală (ceea ce cred că este normal pentru că se regenerează și ele).

Iată cum trebuie să vă pregătiți înainte de a vă pune extensii de gene fir cu fir:

– Înainte de aplicarea genelor false trebuie făcută o demachiere și degresare a genelor. Dacă tenul prezintă un exces de sebuum va trebui o spălare cu un săpun special și apă călduță. Cu cât genele sunt mai bine degresate, cu atât vor rezista mai mult.

– Procedura se va face cu ochii închiși pentru că este posibil ca adezivul să degaje vapori care pot provoca usturimi de câteva secunde, însă care nu reprezintă niciun pericol pentru clientă.

– Genele pot rezista până la 4-5 săptămâni, însă depinde foarte mult de tipul de piele a fiecărei cliente. De asemenea, se evită în primele 2 zile expunerea la aburi precum sauna sau dușurile fierbinți.

Cum îți îngrijești extensiile de gene fir cu fir:

Am citit pe tot felul de forumuri  că multor femei le-au căzut după câteva zile sau că nu au rezistat atât de mult pe cât li s-a promis. Eu le am de o săptămână și mi-au căzut în jur de 3-4 fire la fiecare ochi (în condițiile în care am peste 120 de fire, eu având genele naturale destul de dese).

Mie mi s-a explicat în felul următor și nu am nicio problemă:

În primul rând trebuie să acorzi o atenție sporită în primele 48 ore: nu se udă genele cu apă, nu mergi la saună și eviți aburii. Tot în primele 48 de ore se evită eyeliner-ul și fardul de pleoape.

1. Pe întreaga perioadă de purtare a genelor se evită demachiantul pe bază de ulei și orice alte produse cosmetice care au la bază uleiul deoarece pot dizolva adezivul. Puteți utiliza un demachiant pe bază de apă micelară.

2. Genele nu se periază și se ondulează cu un ondulator de gene. Pentru o rezistență mai îndelungată se recomandă să dormiți cu fața în sus.

3. Dacă aveți un exces de sebuum se recomandă să vă spalați seara cu apă, însă nu în primele 3 zile de la aplicare.

4. În ceea ce privește fardurile se recomandă folosirea celor uscate (evitați fardurile cremă sau eyeliner-ul).

5. Ștergerea genelor se face prin tamponare cu o dischetă din bumbac sau bețisor igienic (niciodată prin frecare).

6. Dacă folosiți cremă pentru ochi, atunci trebuie să o aplicați evitând zona din apropierea genelor (aproximativ la 1 cm distanță).

Dacă vă doriți extensii de gene puteți accesa pagina de Facebook Alexis Eyelashes sau puteți suna la numărul de telefon: 0733.614.300 Alexandra Mocanu.

Mai jos puteți vedea cum arată extensiile de gene 4D (îmi cer scuze pentru calitatea pozelor mele 🙂 ):

P.S. Revin cu un UPDATE înainte de întreținere să vedeți cum arată. Eu mă declar dependentă! 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment