Există bărbați buni! Unde greșești și ce trebuie să faci

Da, ai auzit bine! Există și bărbați buni, deși tu ai avut numai experiențe neplăcute. Deși tu ai întâlnit doar bărbați care te-au făcut să suferi și te-au dezamăgit, trebuie să știi că în lumea asta, există și bărbați care merită timpul, atenția și dragostea ta.

Dragostea este ceva ce vine natural. Vezi un bărbat, te atrage, îl cunoști mai bine, vezi că împărtășiți aceleași pasiuni, expriențe, visuri, și te atrage și mai mult. După câteva întâlniri, deja ești îndrăgostită, și el la fel. Însă, de cele mai multe ori, după o perioadă de fluturi în stomac și întâlniri perfecte, ceva se rupe. Nu știi exact ce, însă nu mai este ca înainte. Începi să-i observi defectele pe care a știut foarte bine cum să le țină ascunse, auzi de la prietenii că a fost văzut cu alte fete, sau poate, pur și simplu chimia dispare.

Dezamăgirile repetate te fac să nu mai ai încredere în bărbați. Știu asta, însă cum nici noi, femeile, nu suntem toate la fel, trebuie să știi că nici bărbații nu sunt toți la fel.

Există și bărbați curajoși, responsabili, fideli, iubitori, respectuoși, asumați. Cum dai de ei?

În primul rând trebuie să știi că atragi ceea ce gândești și ceea ce crezi. Așa că dacă tu crezi că toți sunt niște măgari, iresponsabili și toți înșală, păi pe aceștia îi vei primi în preajma ta. Citește mai multe despre legea atracției și vei vedea cum gândurile îți influențează viața fără să-ți dai seama. Viața și relațiile!

Ai grijă să nu te transformi într-o femeie amară. După ce ai trecut prin toate experiențele menționate mai sus, riști să te transformi într-o femeie pretențioasă, poate prea pretențioasă și nu numai. În relație, femeia amară are tendința să comenteze orice, să-l crititce pe partener, să fie geloasă fără motiv. Acest tip de comportament va pune bărbații pe fugă.

Fără așteptări. Sper că nu ai o listă, undeva ascunsă, pe care scrie cum trebuie să arate și să fie bărbatul perfect. Ochi albaștri, brunet, comunicativ, bogat, tânăr, etc. Dragostea nu vine programată. Se întâmplă să te îndrăgostești de persoane pe care le credeai total nepotrivite pentru tine, dar care te atrag și care te iubesc. Lasă totul să vină de la sine. Nu mai controla.

Nu te mulțumi cu orice. Din dorința de a nu fi singure, multe femei stau în relații care le fac nefericite. Frica de singurătate te face să accepți orice, chiar și înșelat, violență verbală sau fizică și multe altele. Nu e cazul tău. Nu te compromite într-o astfel de relație. Mai devreme sau mai târziu, vei întâlni acel om potrivit pentru tine.

Renunță la generalizare. Nu toți bărbații sunt răi. Dacă tu continui să gândești așa, riști să ratezi șansa de a cunoaște un bărbat bun care te va aprecia și te va iubi așa cum ai visat.

Riști să te transformi într-o femeie pe care bărbații buni nu o vor în preajma lor. Dacă părerea ta este una proastă despre toți bărbații și crezi că toți te vor dezamăgi la un moment dat, posibil ca cei buni să te evite.

Schimbă cercul de prieteni. Încearcă să ieși în alte locații, cu alți prieteni. Socializează des. Dacă vei sta în casă, având trei, patru prieteni, și două, trei locuri în care ieșiți mereu, trebuie să știi că nu acolo se află bărbatul potrivit pentru tine.

Gândește pozitiv! Dacă o vei face, dacă vei comunica des, calm, dacă vei crede în iubire și în oameni, vei atrage exact același om ca și tine. Nu dispera, toate la timpul lor.

Iubirea nu se caută, ea apare din senin, poate atunci când ai renunțat la a mai căuta. Poate e chiar lângă tine și nu ți-ai dat seama. Poate vine ea la tine. Încearcă ca timpul pe care îl aloci stresului că vei rămâne singură, să îl folosești pentru tine, să fii mai bună, pregătită pentru ce este mai bun.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment