Eu. Tu – Noi

Eu. Tu – Noi

M-aş îmbăta numai ca să uit că încep să te iubesc. M-aş îmbăta pentru că începi să contezi. Pentru că începi să fii important. Şi într-un fel sau altul îmi provoci teamă..

Poate că te-am ales inconştient, poate că îţi ador aroganţa, deşi mă face să simt frică. Frica de necunoscut, pentru că eşti mai greu de citit decât zaţul de cafea amară..

Şi m-aş îmbăta doar ca să-mi amorţesc simţurile şi să rămân în zona mea de confort. Pentru că încep să cunosc dorul, incertitudinea şi gelozia la un loc. Pentru că numai iubind din ce în ce mai mult vei simţi că doare.

Nu-mi cânţi cuvintele frumoase de care poate am nevoie, dar când îmi pun capul pe pieptul tău, ştiu că acolo mi-e locul..

tu.eu.noiAm început un nou jurnal de când te-am cunoscut, are câteva rânduri schiţate, dar tu eşti cel care alege fiecare cuvânt în parte.

Şi m-aş îmbăta pentru că nu ştiu cu ce ochi te uiţi la mine, dar privirea ta îmi dă fiori.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment