Eu pe cine să aleg?

E posibil ca o dată în viață să-ți pui și tu întrebarea asta: Eu pe cine să aleg? Speriată din cale afară sau chiar și relaxată fiind este o situație grea. Ce trebuie făcut?

Beautytips îți recomandă câteva lucruri utile pe care să le pui în practică atunci când te întrebi „Eu pe cine să aleg?”:

1. Pune în balanță calitățile și defectele celor doi. Cel care are mai multe bile albe are mai multe șanse de câștig, însă pentru a face acest lucru trebuie să îi cunoști foarte bine pe amândoi. Nu trebuie să te gândești la lucruri despre care ți-ar plăcea să fie unul sau celălalt, ci trebuie să fii sinceră cu tine și să faci o analiză amănunțită.
2. Gândește-te bine și hotărăște-te ce vrei de la o relație. Dacă vrei ceva serios, gândește-te care dintre cei doi își dorește același lucru ca și tne. Dacă, însă vrei doar să te distrezi, alege cu inima și intuiția. Este important ca în viață să ai un scop precis și sigur. Viața nu este chiar o joacă, iar o relație chiar îți poate face răni adânci dacă nu iei decizia potrivită.
3. Fă ce-ți spune inima! Uneori e atât de complicat să urmezi toate căile creierului, iar dacă tu crezi că inima e singura care te poate ajuta în soluționarea problemei, fă-o fără niciun fel de regret. Uneori inima alege prima și ea este cea care nu poate minți vreodată. Calea cea mai simplă ar fi inima.
eu-pe-cine-aleg4. Sună un prieten. Întotdeauna e bine să ceri părerea unei alte persoane pentru a privi obiectiv toate datele problemei. Dacă ai pe cineva foarte apropiat, îți recomand să apelezi și la altcineva pentru a vedea o altă opinie. Nu trebuie să faci ce îți spune întocmai, însă uneori e bine să vorbești pur și simplu.
5. Știi care dintre ei te iubește cu adevărat și cine nu? În ziua de astăzi există destui tineri care își doresc doar distracție. În față îți spun cât de mult te iubesc, dar se gândesc doar la plăcerea fizică și atât. Fii atentă și nu te lăsa păcălită de fațada unui om.

Și acum pe bune! Dacă erai deja cu cineva și te-ai îndrăgostit de un altul, decizia este ca și luată. În momentul în care iubești, nu mai ai ochi pentru altă persoană. Vrei să fii alături de persoana iubită, îi sorbi cuvintele, o vrei mereu în preajma ta, însă când toate acestea au dispărut, ai deja un răspuns. A doua persoană a câștigat teren și nu mai are rost să îți bați prea tare capul.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment